Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, ikinci haftanın açılışında bugün evinde Başakşehir’i yenip çıkışını sürdürmeyi hedefliyor - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        Süper Lig’e fırtına gibi giren Kasımpaşa’da bugünkü Medipol Başakşehir maçı öncesi tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor.

        Lige kötü başlangıç şanssızlığına son veren Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Başakşehir maçı mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Çok zor olacağını biliyoruz. Biz yeni bir takımız, yavaş yavaş oturuyoruz. Ligin ilk haftasına kazanarak başladık. Başakşehir mağlup olarak başladı. Ama daha ligin başı. Önemli olan sezon sonunda nerede olduğunuz. Taraftarımızın önündeki ilk maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

        Fransa’nın Nantes kulübünden alınan sol bek Veigneau’nun durumunu da değerlendiren Çalımbay, “Hafif ağrıları var. Milli aradan sonra oynayabilecek duruma gelecek” ifadesini kullandı.

        "PENALTICI KİMSE O ATAR"

        Rıza Çalımbay, 2013’te Ç.Rize’yi çalıştırırken transfer ettiği Kweuke’nin, G.Birliği maçında penaltı atışı sırasında yaptığı davranışla ilgili açıklamalar yaptı.

        Tecrübeli hoca, “Kweuke çok duygusal ve aynı zamanda karakterli bir oyuncudur. O anda maçın gerginliğinden dolayı olan bir şey. Takımın penaltıcısı belliyse, o atmalı. Tartışma olabilir ancak bunun yeri saha değildir” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa