Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe HTSPOR yazarı Bülent Yavuz, Atromitos-Fenerbahçe maçını yorumladı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM / Bülent YAVUZ

        Fenerbahçe zor da olsa 1-0 galip gelerek ikinci maç öncesi avantajlı duruma geldi. Gol de olmasa Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu'nda Atromitos'a 5 gol atar. İddiaya girmek isteyen varsa beni arasın. Birinci devre hakem şansı Fenerbahçe'nin yanındaydı.

        39. dakikada Caner'in rakibini çekmesi sarı kartı gerektirirdi. Yer de ceza alanı içi olduğu için hem kırmızı kart hem de penaltı, Fenerbahçe'nin oyununu ve moralini bozardı. Dediğim gibi hakem tereddüt geçirdi, zaten sonra oyun aktı gitti. Nani'nin attığı ve iptal edilen gol kesinlikle ofsayttı. Van Persie oyuna girdikten sonra klas hareketleriyle hemen dikkati çekti.

        Attığı gol de öyle kolay bir gol değildi. Faul var mı yok mu? Hakem savunma oyuncusunun topla oynamadığını geri geri Van Persie'ye yaslandığını gördü ki Hollandalı'nın eliyle ne işin var burada demesine ses çıkarmadı. Bana göre doğru yaptı. Faul verse, ne olurdu? Bir şey olmazdı. Rövanş maçında Van Persie 3 gol atardı, olurdu biterdi.

        Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi'nde final oynayacak adaylardan biridir. Galatasaray'ın 2000 yılında başardığını Fenerbahçe bu sezon niçin başarmasın? Takım dersen tabanca gibi, yıldız oyuncular adeta resmi geçit yapıyor. Haydi bakalım Fenerbahçe! Galatasaray'dan sonra sen de Türkiye'nin gururu ol, biz alkışlamaya hazırız. Fenerbahçe Rize'ye de moralli gidecek. Geçen sezon yaşadıklarını da oynayacağı futbolla bütün sarı-lacivertli camiaya ve ülkeye unutturacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa