Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında 24 Ağustos Pazartesi günü sahasında yapacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı - Galatasaray Haberleri

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, pas çalışmasının ardından çift kale maç yapıldığı bildirildi.

        Sarı-kırmızılılarda tedavisi tamamlanan Semih Kaya'nın antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi. Sakatlığı bulunan Sinan Gümüş'ün, antrenmanın ilk ve ikinci bölümünde takımla çalıştıktan sonra son bölümde kondisyoner eşliğinde özel bir adaptasyon çalışması yaptığı aktarıldı.

        Real Madrid ile oynanan Santiago Bernabeu Kupası maçında sağ üst ön adalesine darbe alan Sabri Sarıoğlu ile sol üst ön adalesine darbe alan Lukas Podolski'nin takımdan ayrı koştuğu belirtildi.

        Menisküs ameliyatı edilen Hamit Altıntop'un tedavisine devam edilirken, Aurelien Chedjou'nun tedavisinin ardından, sağ omzunda eklem çıktığı bulunan Burak Yılmaz'ın ise özel bir bandajla antrenmanın tamamında takımla çalıştığı vurgulandı.

        Galatasaray, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa