Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gaziantepsporlu futbolcu Elyasa Süme'ye 2 maç ceza verdi - Futbol Haberleri

        TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Elyasa'yı 2 resmi müsabakadan men etti.

        Trabzonspor Kulübü, Bursaspor maçında sahanın talimatlara aykırı şekilde sulanmasından dolayı 15 bin lira para cezası aldı. PFDK, ayrıca bordo-mavili takımın taraftarlarının Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratlarda bulunduğu kale arkası A blok (yol tarafı), kale arkası B blok (deniz tarafı) ve maraton tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik biletlerinin Trabzonspor'un ev sahibi olacağı ilk maç için bloke edilmesini kararlaştırdı.

        Osmanlıspor Kulübü'ne talimatlara aykırılık nedeniyle 15 bin lira para cezası uygulayan kurul, Torku Konyaspor'un Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynadığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kuzey tribününde bulunan taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle bir sonraki iç saha maçı için elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verdi.

        Öte yandan PTT 1. Lig takımlarından Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin 500 lira para cezası aldı. Giresunspor'un idarecisi Nahid Ramazan Yamak'a ise müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası kesildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa