Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Feghouli gemileri yaktı:"Onların yanına gideceğim..." - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın ısrarla transferini istediği Feghouli, kulübü Valencia'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyor. Valencia, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında sahasında Monaco'ya 3-1 yenerek önemli bir avantaj sağladı.

        Bu skora rağmen Fenerbahçe'de Nani ve Van Persie ile oynamak isteyen Feghouli için Valencia kulübünün Monaco ile yapılacak rövanş maçını beklediği ve Sarı Lacivertli yönetimin önerdiği rakamı düşündüğü belirtiliyor.

        Valencia teknik direktörü Nuno Espírito Santo, Monaco maçı sonrası Sofiane Feghouli'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

        Nuno Esprito, Sarı-Lacivertli kulüp ile yönetimin görüşmeler yaptığını doğrulayarak, "Bana kalırsa futbolcu bizimle devam etmeli ancak teklif çok cazip ve bu futbolcuyu istiyorlar. Gitmesine mani olamayız" ifadelerini kullanarak, Cezayirli futbolcunun Fenerbahçe'ye gitmesine yeşil ışık yaktı.

        Feghouli'nin takımda sözleşme yenilemeyen tek futbolcu olduğuna da dikkat çeken Valencia teknik direktörü Nuno Esprito Santo, "Oyuncunun gönlünün bizden yana olduğunu biliyorum. Ancak bazı konularda anlaşma sağlanamıyor. Transfer pazarı henüz kapanmadı.Her an her şey olabilir" açıklaması yaptı.

        İspanyol basını Valencia kulübünün bu futbolcuya sözleşme yenilemesi için teklif ettiği para ile Fenerbahçe'nin önerdiği ücret arasında çok büyük farklılıklar olduğuna işaret ederek en sonunda Cezayirli yıldızın Türkiye opsiyonuna evet cevabı vereceğini sayfalarına taşıdı...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa