Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Atromitos maçı şifresiz izle ve frekans ayarları - Futbol Haberleri

        Sarı-Lacivert'li takım, bugün Yunan takımı Atromitos ile yapacağı maç ile UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Avrupa arenasında 193. maçını oynayacak. Peki Fenerbahçe - Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

        Fenerbahçe Atromitos maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'nin rakibi Atromitos sahasında 22 maçtır yenilmeyerek kendi evinde oldukça kuvvetli bir ekip olduğunu rakamlarla da gösteriyor. Yayıncı kuruluş maçın şifresiz yayınlanacağını duyurmuştu. İşte Fenerbahçe maçını izlemek için gerekenler...

        Fenerbahçe Atromitos maçı hazırlıkları tamamlandı. Maçın saati heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe deplasmanda konuk olacağı Yunanistan temsilcisi Atromitos'u yenmek için mücadele edecek. Son 5 deplasmanda kazanamayan Fenerbahçe 22 maçtır sahasında yenilmeyen Atromitos'a karşı deplasmanda avantajlı bir skor alarak avantaj yakalamak istiyor. Fenerbahçe Atromitos maçı için yayıncı kuruluş maçın şifresiz yayınlanacağını açıkladı. İşte mücadeleyi şifresiz izlemek için gereken frekans ayarları;

        Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman, saat kaçta?

        STAT: DIMOTIKO STADIO PERISTERIOU

        SAAT: 21.00

        HAKEM: DANIELE ORSATO

        Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda?

        Atromitos-Fenerbahçe maçı Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele, Türksat üzerinden şifresiz izlenebilecek. Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusundan şifresiz izlemek için gerekli olan frekans ayarları;

        Türksat 4A 42° Doğu uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans

        Şifre uyarısı çıkarsa; 100000000000 (1'in yanına 11 tane 0) girilerek şifresiz yayın aktif hale getiriliyor.

        İşte Fenerbahçe'nin Atromitos kadrosu şu şekilde;

        Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, H. Ali Kaldırım, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Raul Meiereles, Josef de Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao, Robin van Persie.

        MUHTEMEL 11'LER;

        ATROMITOS: Gorbunov, Bittolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Godoy, Usero, Umbides, Marcelinho, Pitu, Napoleoni

        FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Ba, Caner, Nani, Diego, Josef, Mehmet Topal, Fernandao, Sow

        Fenerbahçe, Avrupa'da son 5 deplasmanda kazanamadı

        UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Atromitos ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, rakip sahalardaki son 5 Avrupa sınavında galip gelemedi. Sarı Kanaryalar, deplasmanda çıktığı 97 karşılaşmanın sadece 22'sini kazandı.

        Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında son dış saha galibiyetini 7 Mart 2013 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı karşısında elde etti. Rakibini kendi evinde, Pierre Webo'nun tek golüyle (1-0) geçen Fenerbahçe, daha sonra rakip sahalardaki 5 Avrupa sınavında galip gelemedi. Fenenrbahçe, Atromitos karşısında, 896 gün sonra deplasman galibiyeti almaya çalışacak.

        Son galibiyetinin ardından deplasman maçlarında, 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile 1-1 berabere kalan, Benfica'ya 3-1 yenilen sarı-lacivertli takım, 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Salzburg karşısında eşitliği (1-1) bozamadı, play-off turunda Arsenal'e 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, bu sezon 3. ön eleme turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısında da deplasmanda 3-0'lık yenilgiden kurtulamadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa