Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın golcüsü Adem Büyük: "Hedefimiz her sene Avrupa. Bunu başaracak kaliteye sahibiz" - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR ÖZEL RÖPORTAJ | Volkan KÖSE

        Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa’da, ligin ilk maçında Gaziantep’e karşı attığı kritik golle yıldızlaşan Adem Büyük önemli açıklamalarda bulundu...

        Deneyimli oyuncu, “Geçtiğimiz son iki sene şanssızlık yaşadık Avrupa’ya gidemedik. Ama bu sene Avrupa’ya bir adım daha yakınız” dedi.

        Yeni transferlerle daha da güçlendiklerini ve bu isimlerin kampta kalitelerini ortaya koyduklarını ifade eden Büyük, hedeflerinin her sene Avrupa’ya olduğunu ve bunu başarabilecek kaliteye sahip olduklarını söyledi.

        ‘KİMSE MÜCADELEDEN KAÇMIYOR’

        Lacivert-Beyazlılar’da forma giyen en eski oyunculardan biri olduğunu dile getiren 28 yaşındaki milli golcü, hazırlık döneminde çok iyi çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:

        “Rıza Çalımbay’ın gelişiyle birlikte, antrenman programı bizi daha da fit tuttu. Kimse mücadeleden kaçmıyor. Geçen senelere göre daha iyi antrenman yapıyoruz. Yeni takım olmamız bizim için dezavantaj olabilir. Ama şu an durum öyle değil. Çok iyi bir takımımız var. Yeni gelen arkadaşlarımız da takıma çabuk ısındı.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa