Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un kadro dışı kalan kalecisi Onur Kıvrak için çarpıcı iddia... - Trabzonspor Haberleri
        • 1

          HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

          Trabzonspor’da yaşanan Onur Kıvrak depremi, çok büyük bir tsunamiyi de beraberinde getireceğe benziyor...

        • 2

          Rabotnicki maçı öncesinde Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan ve İstanbul’a gönderilen Onur Kıvrak’ın ilginç ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

        • 3

          Hurma tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra ‘Ağabeyimdir’ dediği Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nu telefonla arayan Onur, kadro dışı kaldığını iletti. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu, Onur’a “Sakin ol. Trabzon’a git ve sessiz ol. Pazartesi Trabzon’da olacağım. Konuşuruz” cevabını verdi.

        • 4

          HOCALARINA ANLATTILAR
          Bu sözlerin ardından Onur Kıvrak İstanbul yolunu tutmadan önce 3 takım arkadaşının da bulunduğu bir ortamda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Süleyman Hurma ve Şota Arveladze’ye yönelik bazı sözler sarf etti.

        • 5

          İddialara göre bu üç oyuncu da Onur’un sözlerini Şota’ya aktardı. Oyuncuların iddiasına göre Onur arkadaşlarına; “Taraftar arkamda. Göreceksiniz bunların üçünün de kellesini alacağım” dedi.

        • 6

          SEBAHATTİN ÇAKIROĞLU: GALATASARAY’A SATIŞ PLANININ BİR PARÇASI
          Öte yandan Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ise sportif direktör Süleyman Hurma ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan kaleci Onur Kıvrak krizi hakkında oldukça sert ifadeler kullandı.

        • 7

          Çakıroğlu, “Trabzonspor’un ‘Onur’unu satamazsın. Onur olayı baştan sona tezgah. TFF seçiminde Demirören’i destekledi. Erken ödeme aldı. Bu para borçlara gitti. Kasa tam takır. Ekonomik krizden kurtuluşun tek yolu Onur’u satmak. Yaşananlar, Onur’u G.Saray’a satmak için hazırlanan planın bir parçası’’ diye konuştu.

        • 8

          ONUR ÖZÜR DİLEDİ
          Kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, yaptığı yazılı açıklamayla yaşananlardan dolayı Bordo-Mavili camiadan özür diledi: Tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dilerim.”

        • 9

          Çalkantılı bir dönemden geçen Trabzon’un Türkiye’ye dönüşü de aynı şekilde oldu. Havaalanına akın eden Bordo-Mavililer, teknik direktör Şota ve yönetimi istifaya çağırdı. Ancak Gürcü hocanın yaptığı konuşmanın ardından eleştiriler yerini sevgi gösterisine bıraktı.

        • 10

          Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur krizi hakkında TRT Spor’a ‘çarpıcı’ ve ‘aydınlatıcı’ açıklamalar yaptı.

        • 11

          "Milosevski’yi ziyarete gidiyorduk. İki kaptanla beraber gidelim dedik. Konsolos da yanımızda. 3 araba var; biri benim, biri hoca ve Süleyman Hurma’nın diğeri de oyuncuların bineceği. Onur, yanlışlıkla Hurma ve hocanın arabaya oturuyor."

        • 12


          "Bu noktadan sonra olaylar yaşanıyor. Hem de benim 3-5 metre yanımda. Kalkıp sportif direktöre ‘Ben bu takımın kaptanıyım’ deyip arabanın kapısını çarpıp, koltukları tekmeleyeceksin. Sportif direktöre el sallayıp ‘Sen kimsin seninle sonra görüşeceğiz’ diyeceksin.”

        • 13

          "Ben Onur’a özür dile konu kapansın diyorum ama bana ‘O kim de ben özür dileyeceğim’ diyor. Telefonda ‘Git Trabzon’a beni bekle gelinde hallederiz’ diyorum, ‘Tamam’ diyor. İstanbul’da taraftarla konuşuyor ve benim ölmüş hacı anneme küfür ediyorlar."

        • 14

          "Sabahtan beri kendisi ile görüşüyorum. ‘Özür dile’ dedim. Kendisine özel uçak yolladım. ‘Trabzon’a gel, beraber taraftarın karşısına çıkalım’ dedim. Ama eşinin rahatsız olduğunu söyledi, İzmir’de kaldı. Onur değer verdiğimiz bir sporcu ama hata yapan da bedelini öder. Bağlar kopmadı. Onur; ben olduğum sürece satılmayacak."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa