Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Niasse'a imza attıracak - Galatasaray Haberleri
        • 1

          HABERTÜRK SPOR
          Bilal Kısa, Carole ve Podolski’yi bitiren G.Saray’da sıra Hamza Hamzaoğlu’nun eski öğrencisi Oumar Niasse’ye geldi...

        • 2

          Daha önce yapılan görüşmelerde Lokomotiv Moskova’yla Senegalli golcünün satış opsiyonlu kiralanması karşılığında anlaşmaya varılmıştı. Ancak Bilal Kısa’dan sonra yıldız isim bekleyen taraftarların tepkisi dikkate alınarak, Niasse’nin Podolski’den sonra açıklanması kararı alınmıştı.

        • 3

          Son dakika sürprizi olmazsa, bir hafta içinde Oumar Niasse’nin de G.Saray’la anlaştığı resmen duyurulacak. Bu transfer için Ruslar’a 800 bin Euro kiralama bedeli, Niasse’ye de 1.2 milyon Euro ödeneceği öğrenildi.

        • 4

          HOCA İSMİNİ VERMİŞTİ
          Hamza Hamzaoğlu, Akhisar’da birlikte çalıştığı 24 yaşındaki Niasse’yi istediğini belirtip “Hücum bölgesine Niasse gibi biri aramıza katılacak. Niasse’yi beğeniyorum. Çabuk, süratli ve defansın arkasına koşu yapan biri” demişti.

        • 5

          'ÇAY'DAN AL HABERİ!
          Lucas Podolski, tatilde Türk çayıyla verdiği pozla transferi müjdelemişti... Niasse’nin de benzer fotoğrafını görenler “Bu transfer de bitmiş” yorumu yaptı.

        • 6

          PEREİRA BİLMECESİ
          Benfica ile yollarını ayıran 31 yaşındaki Uruguaylı sağ bek Maxi Pereira’yla ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.

        • 7

          Arjantin ekibi İndependiente’de oynayan Diego Rodriquez’in, Maxi Pereira’nın Muslera’yla aynı takımda oynayacağını ima edip ‘Maxi pereira y nando...’ yazdıktan sonra G.Saray ve Türkiye için ‘gala’ ve ‘turquia’ etiketlerini kullanması, tarafların anlaştığı iddialarını kuvvetlendirdi.

        • 8

          Cüneyt Tanman dün basın toplantısında bu yöndeki sorulara “Herhangi bir temas yok” cevabını verip kafa karıştırdı. Hamza Hamzaoğlu ve Tanman başlarda Podolski’nin de listelerinde olmadığını söylemişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa