Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Ronaldinho, Antalyaspor'a müjdeyi verdi - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Brezilyalı yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut, sosyal medya hesabından Ronaldinho'nun "Türkiye'ye geliyorum" mesajı verdiği bir video paylaştı.

        Antalyaspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde Ronaldinho'nun abisi ve menajeri olan Roberto Asis'le bir araya gelmiş ve transferde büyük aşama kaydetmişti.

        Asis, "Eto'o kardeşimin arkadaşı. Ona çok büyük saygısı var ve transferde onun da etkisi olacak. Eto'o'nun Türkiye'de oynaması hem Türk halkı, hem bizim açımızdan çok iyi" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜLTEKİN GENCER: "ANLAŞTIK"

        Antalyaspor Başkanı Gencer "Ronaldinho ile görüşmelerin sonuna geldik. Büyük ölçüde anlaştık. Eto'o babası rahatsız olduğu için Fransa'ya gitti. 7 Temmuz'da ikisi için statta büyük bir imza töreni yapabiliriz. İnanıyorum ki taraftarımız onları çok sevecek, onlar da takıma büyük katkı verecek. Yeni sezonun en renkli takımı Antalyaspor olacak" dedi. Ronaldinho'nun abisi Roberto Assis ise "Ronaldinho'nun Antalyaspor'a transferinin yüzde kaç olduğunu söyleyemem ama sıcak bakıyorum. Teklifimizi ileteceğiz, umarım olur ama şu an için bir şey diyemem. Ümit Akbulut ile oturup konuşacağız, şartları değerlendireceğiz ve Antalyaspor'a kendi şartlarımızı 2- 3 gün içerisinde sunacağız. Kardeşim kendi hayat tarzına uygunsa burada oynamayı düşünür ama muhtemelen, gördüğümüz ve duyduğumuz kadar Türkiye tam Ronaldinho için bir yer" açıklamasını yaptı.

        BASIN SÖZCÜSÜ DE AÇIKLADI

        Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Ronaldinho için kulüp başkanı Gültekin Gencer'in gerekli görüşmeleri yaptığını söyledi. Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ile başladıkları yıldız futbolcu transfer sürecinin sürdüğünü anlatan Ceylan, bu kapsamda Ronaldinho ile de prensipte anlaşıldığını bildirdi. Ligde adından sıkça söz ettirecek bir Antalyaspor için çalıştıklarını vurgulayan Ceylan, "2-3 futbolcuyu kırmızı-beyazlı renklere bağlamayı planlıyoruz. Bunlar içerisinde şüphesiz en önemlisi Ronaldinho olacaktır. Yıldız oyuncu ile prensipte anlaştık. Ekonomik şartların oluşması halinde Ronaldinho, Antalyasporlu olacaktır" diye konuştu. Transferlerde takımın menfaatlerinin gözetildiğine dikkati çeken Ceylan, Antalyaspor'un ligin gözde takımlardan biri haline geleceğini kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa