Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'in Galatasaraylılara vaatleri! - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Dursun Özbek, seçim öncesi HABERTÜRK'e verdiği özel röportajında projelerini anlatmıştı... İşte yeni başkan Özbek'in o sözleri...

        • 2

          - İlk iş, çatıyı kapatmak. Aşağı yukarı 12 milyon TL civarında maliyeti var. G.Saray gibi büyük camiada bu çok kolay halledilir. Bu G.Saray’a ne getirecek? İntifa hakkı tapusunu almak demek, 49 yıllık bir aset. Bir tapu değerinde. Bankalarda teminat niteliği taşıyor. Bir anda 300-350 milyon Dolar’lık bir teminatınız oluyor.

        • 3

          - İbrahimovic olayı benim söylemim değil. Bizim şu an bir transfer çalışmamız yok. Biz sadece şampiyonluğa ve 4. yıldıza odaklanmış durumdayız.

        • 4

          Dursun Özbek, Zlatan İbrahimovic iddialarını yalanlasa da ses getirecek bir yıldız transferi gerçekleştireceklerini kaydetti.

        • 5

          - Borcu eritmek için iki yıl yeterli. Yapılması gereken tek şey G.Saray’a önce mali disiplini getirmek. Daha sonra da finansal dinamikleri harekete geçirmek. İnanın bana, Galatasaray’ın hiçbir yabancı kaynağa ve dışarıdan finanse edilecek kaynağa ihtiyacı yok. Yeter ki dinamikler harekete geçirilsin.

        • 6

          - Mecidiyeköy arazisine yapacağımız otel yılda 5 milyon Dolar kazandıracak. Hasnun Galip’te, Riva’da yerimiz var. Yeni ilave edeceğimiz gayrimenkuller var... Mühim olan mesai harcamak, çalışmak ve bu kaynakları harekete geçirmek.

        • 7

          - Mağazacılıkta depoyu taşıyıp sıfır maliyetle yılda 3 milyon TL tasarruf ettik. Bu tür girişimleri artırmayı planlıyoruz. İşleyişi rahatsız etmeden, personel ve araçları azaltarak 2.5 milyon TL tasarruf ettik.

        • 8

          Dursun Özbek, Sneijder, Melo ve Muslera için "Galatasaray'a fayda üreten herkes kalacak. Niye satalım?" ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          DURSUN ÖZBEK KİMDİR?
          1949 Giresun doğumlu... G.Saray Lisesi ve İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. Otomotivden sonra 1988’den bu yana turizm sektöründe işletmecilik yapmaya başladı. Evli ve iki çocuk babası. Mevcut yönetimde başkan yardımcılığı yapıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa