Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Başkan DURSUN AYDIN ÖZBEK: 1950 Giresun Şebinkarahisar doğumlu... Galatasaray Lisesi ve İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. İTÜ Spor Kulübü’nde hem üniversite takımında, hem de Amatör 1. Küme’de futbol oynadı. 1974 yılında otomotiv sektörüyle iş hayatına atıldı. Özbek, Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da; Kimeros ve Mabiche otelleriyle Antalya'da hem yatırımcı, hem de işletmeci olarak faaliyet gösteriyor. Fransızca ve İngilizce bilen Özbek, evli ve iki çocuk babası.

        • 2

          YÖNETİM KURULU - ASİL
          CAN TOPSAKAL: 1958 Istanbul doğumlu. Galatasaray Lisesi ve Fransa Aix-Marseille Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu. İşadamı ve girişimci. Uzun yıllar gemi inşa sektöründe ve borsada yatırımlar yapıp yöneten Topsakal halen Barbare markası ile şarap üreticiliği yapmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Ekim 2014'den bu yana Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi.

        • 3

          EŞREF ALAÇAYIR: 1954 Balıkesir doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, 1979 yılından beri İstanbul Barosuna kayıtla Serbest Avukat olarak çalışıyor. Evli, bir kızı ve bir oğlu olan Alaçayır, Fransızca ve İngilizce biliyor.

        • 4

          FATİH İŞBECER: 1976 Istanbul doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği mezunu. Fizik Mühendisi ve işadamı Fatih İşbecer, İngilizce ve Fransızca biliyor.

        • 5

          İSMAİL SARIKAYA: 1967 İstanbul doğumlu. Orta öğrenimini Robert Kolej’de, lise öğrenimini Ata Koleji’nde tamamladıktan sonra İTÜ İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Galatasaray Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyeti ve Galatasaray Yardımlaşma Sandığı Üyesi. İnşaat mühendisi olan ve İngilizce bilen Sarıkaya evli ve iki çocuk babası. Ekim 2014'den bu yana Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi.

        • 6

          A.NASUHİ ZENGİN: 1948 Ankara doğumlu, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İktisat İşletmecilik mezunu. Galatasaray Liseli Veteranlar Başkanı. 1990-1992 2007-2009 Galatasaraylılar Derneği'nde Yönetim Kurulu Başkan vekilliğinde bulundu. Nase Tekstil Ticaret San Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olan Sezgin, Evli ve 2 çocuk babası. Fransızca ve İngilizce biliyor.

        • 7

          CENGİZ ÖZYALÇIN: 1939 İstanbul doğumlu. İstanbul Diş Hekimliği Bölümü mezunu. Galatasaraylı eski Milli futbolcu. Galatasaraylılar Sporcular Derneği Eski Başkanı. 1992-1994 2004-2008 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu ve Kulüpte Genel Sekreter olarak görev yaptı. Kadıköy Belediyesi Eski Başkanı ve İstanbul Eski Milletvekili olan Özyalçın evli, İngilizce biliyor.

        • 8

          CÜNEYT TANMAN: 1957 Isparta doğumlu, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Bölümü mezunu. Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcusu ve kaptanı. 2011-2012 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2000-2001 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takım'ı Menajerliği görevini üstlendi. Evli ve 2 kız çocuk babası olan Tanman İngilizce biliyor.

        • 9

          TARIK TAŞAR: 1968, Adıyaman doğumlu. Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Taşar, Otomotiv Perakendeciliği alanında faaliyet gösteren Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası Taşar, İngilizce biliyor.

        • 10

          TAYFUN DEMİR: 1970 İstanbul doğumlu. Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi yüksek lisans mezunu. Fırat Plastik A.Ş.Yönetim Kurulu Üyesi. Evli ve 4 çocuğu olan Demir İngilizce biliyor.

        • 11

          URAL AKÜZÜM: 1979 Kars doğumlu. Galatasaray Lisesi’ni bitirdikten sonra Fransa’da Montpellier Üniversitesi’nde “Siyasi ve İdari Bilimler” ve Marmara Üniversitesi’nde hukuk eğitimi görmüştür. Serbest avukatlık ve ticaretle uğraşmaktadır. Galatasaray Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti Üyesidir. Evli ve bir çocuk babası Aküzüm Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Ekim 2014'den bu yana Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi.

        • 12

          YÖNETİM KURULU-YEDEK
          SELİM ARDA ÜÇER:
          1980 İstanbul doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümünden sonra aynı üniversitede İnsan Kaynakları yüksek lisansına devam etmiştir. Arthur Andersen ve Ernst & Young deneyimlerinin ardından ilaç, telekom ve internet sektörlerinde kurumsallaşma ve insan kaynakları alanlarında yöneticilik yapmıştır. Galatasaray Yardımlaşma Sandığı üyesi olan Selim Arda Üçer, Ekim 2014'ten bu yana Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Evlidir ve İngilizce bilmektedir.

        • 13

          ALİ YÜCE: 1986 İstanbul doğumlu. İstanbul Erkek Lisesi ve Eyüboğlu Koleji’nin ardından Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü’nü bitirdi. Skoda Yüce Auto yönetim kurulu üyesi olan Yüce İngilizce bilmektedir. Ekim 2014'den bu yana Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi.

        • 14

          BURÇİN ASLAN: 1984 İskenderun doğumlu. Üsküdar Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2006 yılından beri İstanbul Barosu'na kayıtlı olup, serbest avukatlık yapmaktadır. Evli olan Aslan İngilizce ve Almanca bilmektedir.

        • 15

          HASAN MURAT ATAY: 1966 İstanbul doğumlu. Işık Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmakta olup, Galatasaray Spor Kulübü Kürek Şube Kaptanlığı görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Atay İngilizce ve Fransızca bilmekedir. Ekim 2014'den bu yana Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi.

        • 16

          ALPER NARMAN: 1974 İstanbul doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. İş adamı olan Narman bekar, Fransızca ve İngilizce biliyor.

        • 17

          DENETİM KURULU-ASİL
          Cengiz Ergani
          Ahmet Cebeci
          Cevat Genç

        • 18

          DİSİPLİN KURULU-ASİL
          Oğuz Evrenos
          Okan Tekinşen
          Cemal Burnaz
          Alparslan Karagülle
          Oral Yılmaz
          Celal Emon
          Can Baydarol

        • 19

          SİCİL KURULU-ASİL
          Serdar Eder
          Çetin Öztürk
          Hayri Gürkan Eliçin
          Mesut Karaarslan
          Ali Tüzmen
          A.Esat Tansev
          Özcan Karamahmutoğlu

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa