Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Yaya Toure, Paris Saint German'i istiyor - Futbol Haberleri

        Manchester City, Yaya Torue'nin açıklamalarıyla sarsıldı. Kötü bir sezon geçiren City'nin en önemli oyuncusu Yaya, başarısızlıktan haksız yere sorumlu tutulduğunu belirterek sezon sonu için ayrılık sinyali verdi. 31 yaşındaki yıldız, "Eğer benim için bir kulüpte hedef kalmamışsa ne kadar kazanırsam kazanayım orada kalmam. Gelecek adına ne yapmak istediğimi tam anlamıyla bilmiyorum. Çünkü her zaman yeni maceralar peşinde koşacağım bir yere gitmek isterim" dedi.

        Son dönemde başta menajeri Pellegrini olmak üzere İngiliz medyasının eleştirilerine hedef olan Yaya, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Beni geliştirecek eleştirilere her zaman açığım. Ama açıkça beni hedef alanlara karşı değilim" ifadelerini kullandı.

        "PARİS SAİNT GERMAİN'DE ÇOK ŞEY ÖĞRENEBİLİRİM"

        Yaya Toure, PSG'in kendisiyle ilgilendiği yorumları üzerine, "Paris Saint Germain gelişmekte olan bir kulüp. Ben ilerleyen yaşıma karşın burada çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

        Eski menajeri Mancini hakkında da konuşan tecrübeli isim, "Onunla çok iyi zamanlarım oldu, tekrar çalışmak isterim" ifadelerini kullandı.

        (Lig TV)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa