Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş, Bosingwa'yı kadrosuna katma planları yapıyor - Trabzonspor Haberleri

        Ezeli rakibi Fenerbahçe ve Galatasaray ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışının içerisinde olan Beşiktaş, basında çıkan transfer haberlerini isim gözetmeksizin yalanlıyor. Ancak siyah-beyazlılar, diğer yandan da yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek adına ciddi bir çalışma yapıyor. Roberto Hilbert’le yolları ayırdıktan sonra savunmanın sağında sıkıntılar yaşanan Kara Kartallar, yeni sezonda bu sorunu çözmek istiyor. Defansın bu bölgesi için ise en büyük aday olarak ise Trabzonsporlu Jose Bosingwa ön plana çıkıyor.

        RESMİ GÖRÜŞME YAKIN

        Trabzonsporlu sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Portekizli futbolcu, opsiyonunu kullanmak istemiyor. Bordo-mavililerin hocası Ersun Yanal’ın zaman zaman savunmanın ortasında oynattığı Bosingwa’yla menajerler aracılığıyla iletişim kurulduğu ve tecrübeli oyuncunun da transfer yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Kara Kartallar sezon biter bitmez, resmi girişimlere başlayacak ve Bosingwa’nın menajeriyle resmen görüşecek.

        ŞENER’İN DERDİ BONSERVİSİ

        Beşiktaş savunması sağı için daha önce Şener Özbayraklı’yı gündemine almıştı. Bursaspor formasıyla çok başarılı bir sezon gerçiren ve milli takıma kadar yükselen 26 ytaşındaki oyuncu için kulübü 5 milyon TL talep ediyor. Siyah-beyazlılar ise bonservis bedeli ödemeyeceği ve daha çok deneyime sahip olan futbolculara yönelme kararı aldı. Bu doğrultuda Bosingwa’nın ismi yönetim kanadında da ağırlık kazandı.

        (Amkspor)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa