Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Pierre Webo, Fenerbahçe’nin 33 yaşındaki delikanlısı... Kalitesi ve büyük özverisiyle her zaman takımın önemli bir parçası - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Pierre Webo, Fenerbahçe’nin 33 yaşındaki delikanlısı... Kalitesi ve büyük özverisiyle her zaman takımın önemli bir parçası ve vazgeçilmezi olan Kamerunlu, özellikle bu sezon yine adından bahsettiriyor... Şampiyonluk yolunda yürüyen Fenerbahçe’ye kritik maçlar kazandıran Webo, ilk olarak G.Saray galibiyetinin mimarlarından oldu. Ardından Beşiktaş maçında yaptığı asistle kazanılan 3 puana adını yazdırdı. Çaykur Rize karşılaşmasında iki asist bir golle oynayan yıldız oyuncu, son olarak Bursaspor’a attığı golle Fenerbahçe’nin liderliği ele geçirmesini sağladı. Hem takım içinde hem de özel hayatında çok sevilen, çalışkanlığının yanı sıra babacanlık ve liderlik özellikleriyle adeta “Süper Baba” lakabı takılan Webo’nun bilinmeyen ilginç yönleri de sizi oldukça etkileyecek. Webo’yu hep birlikte daha yakından tanıyalım.

        UYKU SAATİ ŞAŞMAZ

        Webo yaşı ilerlemesine rağmen güçlü olmasını ise sağlığına ve yaşantısına dikkat etmesine borçlu. Saat 22.00’de mutlaka uyuyan Kamerunlu, sürekli bir diyetisyenle hareket ediyor ve devamlı kilosunu kontrol altında tutuyor.

        TEKNİK DİREKTÖR GİBİ!

        Pierre Webo çalışmalarına da büyük özen gösteriyor. Her antrenman sonunda rakamlarını inceleyen Webo, sürekli özel programlar alarak eksiklerini kapatmayı da ihmal etmiyor.

        TAKIMIN İLETİŞİM MERKEZİ

        Pierre Webo, sadece saha içindeki yetenekleriyle öne çıkan bir futbolcu değil. İspanyolca, Fransızca ve İngilizce bilen tecrübeli golcü fena sayılmaz denilebilecek seviyede Türkçe de konuşabiliyor. Hal böyle olunca da takımdaki herkes ile iletişim sağlayabilen Webo, bu konuda Emre ile birlikte merkez oyuncu durumunda.

        SOW VE EMENİKE’YE SAHİP ÇIKTI

        Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, geçtiğimiz yıl bir maçta kaçırdığı gollerin ardından gözyaşlarına engel olamamış ve büyük bir psikolojik sıkıntı yaşamıştı. O gece Moussa’yı alıp kendi evine götüren Webo, sabaha kadar takım arkadaşıyla konuştu ve ona moral verip bu sıkıntıyı üzerinden hemen atmasında yardımcı oldu. Bunun yanı sıra Emmanuel Emenike’ye de zor günlerinde en çok desteği veren kişi yine Pierre Webo’ydu...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa