Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Süper Lig'den 5 takım PFDK'ya sevk edildi - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Mersin İdmanyurdu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

        TFF'den yapılan açıklamaya göre Trabzonspor; Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile oynanan maçta çirkin ve kötü tezahürat, 6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket ile saha olayları nedenleriyle PFDK'ya gönderildi.

        Galatasaray ise aynı karşılaşmada 6 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

        Hukuk müşavirliği, Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor'un çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedenleriyle, Gaziantepspor'un da çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle PFDK'ya sevkine karar verdi.

        Ayrıca Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı sportmenliğe aykırı açıklamalar, Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük ile Eskişehirspor kaleci antrenörü Murat İsmet Erdeğer de hakaret nedeniyle PFDK'ya gönderildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa