Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic için Borussia Dortmund iddiası - Futbol Haberleri

        Jurgen Klopp'un şok ayrılık kararının ardından gözler Dortmund'a çevrildi. Klopp'un yerine Tuchel'i getirmek için büyük bir çaba sarfeden Dortmund'un diğer bir yandan da alternatif planlar yapmaya başladığı ortaya çıktı.

        Öncelikli olarak Alman basınında yer alan ve daha sonra Avrupa basınına sıçrayan iddialara göre Dortmund'un teknik direktör adayları arasında Slaven Bilic de yer alıyor.

        Bilic'in yanı sıra Jorge Jesus ve Spaletti ile de yakından ilgilenen Dortmund'un öncelikli tercihini Tuchel olduğunu ancak Alman teknik adamın Klopp'a çok benzetilmesinden dolayı tercihini Dortmund'dan yana kullanmak istemediği ifade ediliyor.

        Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Slaven Bilic'in adı bir süredir West Ham United ile anılıyordu ancak Hırvat teknik adam yaptığı açıklamada İngiliz takımı ile herhangi bir görüşmesinin olmadığını ve çıkan haberlerin tamamen dedikodudan ibaret olduğunu dile getirmişti.

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Slaven Bilic ile yola devam edeceklerini ve hatta Hırvat teknik adamın sözleşmesini uzatmayı planladıklarını açıklamıştı.

        (Sporx)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa