Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcuları uyardı - Trabzonspor Haberleri

        Ligde çok şeyin değişebileceğini söyleyen Ersun Yanal, "Biz, kendimize ve kalitemize yakışan futbolu ortaya koyduğumuzda güzel sonuçlar da peşinden gelecektir. Bu anlayış ile ligin kalan 9 haftasında, ortada olan 27 puana talibiz" dediği öğrenildi.

        Trabzonspor gibi büyük bir camianın her zaman Avrupa'da olmayı alışkanlık haline getirdiğine vurgu yapan Ersun Yanal, "Böyle bir ruha sahip olan takım, bu sezon sonunda da Avrupa'da olacaktır. Bu hedef bizim olmazsa olmazımızdır. Kalan 9 maçta talip olduğumuz 27 puan ve elde edeceğimiz kazanımlara endeksli olarak rakiplerimizin alacağı sonuçlar bizim ligdeki konumumuz da değiştirebilir. Bunun için sonuna kadar mücadele edip sezon sonunda en iyi yerde olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Onur Kıvrak, tedavisinin çok olumlu bir şekilde sürdüğünü açıkladı.

        Daha önce sezonu kapattığı açıklanan milli kaleci, "Hedefim ligin son 2-3 haftasına yetişmek. Bunun için çalışıyorum" dedi.

        Trabzonspor'un 27 yaşındaki tecrübeli kalecisi, bu sezon 4 Avrupa 4 de lig maçında oynayıp kalesini 4 kez gole kapattıktan sonra ağır bir sakatlık yaşamıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa