Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Yiğiner, 78 gün sonra Ankaragücü'ne tekrar başkan seçildi, Ankaragücü'nde yeni başkan Mehmet Yiğiner - MKE Ankaragücü Haberleri

        Ankaragücü'nde yeni başkan Mehmet Yiğiner oldu. Mevcut Başkan Metin Akyüz'ün tekrar aday olmadığı genel kurul Ankaragücü Tandoğan Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

        Yoğun güvenlik önlemi altında yapılan genel kurula delegeler 2 ayrı arama noktasından geçirilerek salona alınan tesis dışındaki delegeler kartlarını aldıktan sonra genel kurulun yapıldığı salona alındı. Delegeler ve basın mensupları dışında kimse genel kurul salonuna sokulmadı. Polis ise olası bir taşkınlık yaşanmaması için bine yakın personel ve 2 adet TOMA ile genel kurul salonu çevresinde görev aldı.

        Genel kurulun açılışında konuşan mevcut başkan Metin Akyüz, kendisinin emanetçi olduğunu Ankaragücü bayrağı ve sancağını taşıdığını kendi adayının Mehmet Yiğiner olduğunu başkanlığa aday olmadığını kaydetti.

        Genel kurulda daha sonra gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Geçilen seçimlerde tek liste halinde başkanlığa aday gösterilen Mehmet Yiğiner genel kurula katılan ve oy kullanan 300 delegenin tamamımın oyunu alarak başkanlığa seçildi.

        Öte yandan, genel kurul sırasında salona gelemeyen ve oy kullanmayan Mehmet Yiğiner'in başkanlığı kabul edip etmeyeceği ise merak konusu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa