Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Garip goller yemeğe başladık" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konyaspor maçında kötü oynadıklarını itiraf etti. Garip goller yemeye başladıklarını söylerken, kötü futbola rağmen kazanmanın güzel olduğunu ifade etti!

        Garip goller yediklerini söyleyen Yanal, yine de kötü oynarken kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

        İşte Yanal'ın açıklamaları; "Garip goller yemeye başladık ve yedik. Önde olduğumuz anlarda gerekli ritmi yakalayamadık. Ritm bozukluğu, yerleşimdeki düzenin bir türlü olamaması dengemizi bozdu. Duran topta yediğimiz gol sonrası, Song gibi deneyimli bir ismin ileri çıkarken yaptığı hata ile maalesef gereiye düştük."

        "Bugün oyun olarak hiçbir şey yapmadık. Rakibin uzun topları, uzun toplara hemleler ile geçti oyun. Beklediğimiz oyun yoktu. Yerleşimimiz kötüydü ve bunu toparlayıp bir türlü gerekli ritmi bulamadık. 2. yarıda ise oyuna iyi başladık. Çok fazla pozisyon bulduk ve skor farklı da olabilirdi. Ama dediğim gibi, ritm bozukluğu maçın her anında oldu. Rakibin top kayıpları sonrasında şansla bulmamıza karşın, olgun ataklar yapamadık. Bunun nedeni belki şanssızlıktı, belki de beceriksizti diyebiliriz."

        "Bu bizim oyunumuz olmamalı. Böyle oynamamlıyız. Tek tesellimiz buraya lider geldik ve lider dönüyoruz. Ama yine oyuncularımın kazanma azimleri vardı. Yenilme endişeleri olmadı. Bu takım yeni bir ekip. Bazı arkadaşlarımız aramıza çok geç katıldılar. Yerleri dizilişleri de bu nedenle bazen aksıyor. Ama daha iyi olacağımız süreler giderek artacak."

        "Yaptığımız hatalar, anlaşmazlıklar, yerleşim bozuklukları, takımın boyu ve dizilşinden kaynaklanan zamanlama hatalarımız oldu. Bu da ikinci topları alamamamızı sağladı. Bu süreçlerde, dizilişe de ayak uyduramadığımız anlarda goller yedik maalesef. Ama yine de bizim de pozisyonlarımız vardı. Veysel'in direkten dönen topu değil ama Erdal Kılıçaslan'a verdiğimiz poziyon maçın kırılma anıydı."

        "Bugün kısa olsa iyi oynadığımız süreçler oldu! Ama kötü oynarken kazanmak güzel. En önemlisi bu süreçte bazı oyuncularımızı kazanmak güzel. Bugün iyi oynayan Isaac'in hatalarını da söylemek lazım. İlk yarıda diziliş hatası sonucunda gol yedik ama bunun dışında bireysel anlamda çok iyi koşular yaptı, defansif ve ofansif katkısı iyiydi. Isaac daha iyi olacaktır. Onunla taktiksel anlamda bir çalışma yapamadık maalesef. Takımın birbirini ezberleyerek, tanıyarak, hissederek oynamak için vakti var. Ama kazandıkça bunu daha kolay yapacağız. Ben, bugün de kazanama azmimiz iyi durumda olduğu için mutluyum."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa