Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Teröre lanet! - MKE Ankaragücü Haberleri

        -SAYGI DURUŞU-

        Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi, bu hafta profesyonel liglerdeki maçlar öncesi yapılacak saygı duruşlarında anılacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Terörist saldırılar sonucu hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz, bu hafta oynanacak profesyonel lig maçlarında anılacak. Bu hafta oynanacak profesyonel futbol maçları öncesinde bir dakikalık saygı duruşu yapılacak'' denildi.

        -TFF-

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı.

        TFF'den ''Acımız büyük'' başlığıyla yayınlanan başsağlığı mesajında, şöyle denildi:

        ''Hakkari ili Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısı sonucu 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 askerimizin şehit olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.''

        -BURSASPOR-

        Bursaspor Kulübü de, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı.

        Kulübün, ''www.bursaspor.org.tr'' adresli resmi internet sitesinde, ''Milletimizin başı sağolsun'' başlığıyla yayınlanan başsağlığı mesajında, şöyle denildi:

        ''Hakkari'de meydana gelen hain saldırı sonucu 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğu haberi ülkemizi yasa boğdu. Bu alçakça yapılan saldırı, ülkemizi ilerlediği yolda asla yıldırmayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve kederli ailelere ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.''

        -TRABZONSPOR-

        Trabzonspor Kulübü de, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısını lanetledi.

        Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısı sonucu 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 askerin şehit olduğu haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, terörü lanetliyoruz" denildi.

        -BEŞİKTAŞ-

        Beşiktaş Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı.

        Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        ''Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na yapılan, 15 askerimizin şehit düşmesine ve bazı askerimizin de yaralanmasına neden olan hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz.

        Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve kederli ailelere başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.''

        -ANKARAGÜCÜ-

        Ankaragücü Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı.

        Kulübün resmi internet sitesinde ''Acımız Büyük'' başlığıyla yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        ''Hakkari ili Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısı sonucu 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 askerimizin şehit olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere Genel Kurmay Başkanlığı'na ve Türk halkına başsağlığı dileriz.''

        -FENERBAHÇE-

        Fenerbahçe Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen terör saldırısını kınayarak, şehitler için başsağlığı diledi.

        Kulübün resmi internet sitesinde ''Hain Saldırıyı Kınıyoruz'' başlığıyla ve Türk Bayrağı resmi konularak yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        ''Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olmasına neden olan hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bu tür alçakça saldırıların, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni asla yıldırmayacağının bilinciyle şehitlerimize tanrıdan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve kederli ailelere başsağlığı diliyoruz.''

        -GALATASARAY-

        Galatasaray Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı.

        Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        ''Hakkari ili Şemdinli ilçesi bölgesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz.

        Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.''

        -GAZİANTEPSPOR-

        Gaziantepspor Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı.

        Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        ''Hakkari ili Şemdinli ilçesi bölgesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısı sonucu 15 askerimizin şehit olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz.

        Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.''

        -DENİZLİSPOR-

        Denizlispor Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 15 güvenlik görevlisi için başsağlığı mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: ''Hakkari'nin Şemdinli ilçesi, Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısında askerlerimizin hayatını kaybettiği haberini öğrenmiş bulunmaktayız. Hain terör saldırısını nefretle kınıyor, tüm Türk halkının acısını paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.''

        -ADANA DEMİRSPOR-

        TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Adana Demirspor Kulübü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen saldırıyı kınadı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilendi. Saldırının şiddetle kınandığı açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Tüm ulusumuzun başı sağolsun. Yarın 5 Ocak Stadı'nda yapacağımız Akhisar Belediyespor maçı öncesi şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunacağız. Acımız çok büyük.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa