Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gökhan Gönül huyundan vazgeçmiyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de para sıkıntısı yaşadığı iddia edilen yıldız futbolcu Gökhan Gönül, aynı sıkıntıları Ankara'da da yaşamıştı.

        Fenerbahçe'de bu sezon düşüş yaşayan Gökhan Gönül'ün başkan Aziz Yıldırım ile yaşadığı iddia edilen ve kamuoyunda da yer alan "Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin" diyaloğu ve Yıldırım'ın "Bize mi sordun borçlandın?" şeklindeki cevabıyla ilgili yaşananlar, geçmişteki benzer olayları hatırlattı. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, arabalara büyük ilgisi olan Gökhan Gönül'ün bu tutkusu yıllar önce de başına iş açmıştı. Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giyerken dikkatleri çeken ve Ziya Doğan döneminde Gençlerbirliği'ne geri çağrılan Gökhan Gönül, o yıllarda transfer parasının üstünde bir araç almıştı. Ancak borcunu ödeyemeyen ve kredi kartı borcu artan Gökhan Gönül için alacaklılar Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nin kapısını aşındırmaya başlamıştı.

        Gökhan Gönül'ün alacaklılarından olan Hasan Vatansever ise eski bir Gençlerbirliği taraftarı çıkınca iş sarpa sarmıştı. Sürekli kulübe gelen Hasan Vatansever, Gökhan'ın alacaklarına temlik koydurmaya çalışmıştı. Ancak, Gökhan'ın kulüpten alacaklı değil de borçlu olduğu ortaya çıkmıştı. Son çare olarak İlhan Cavcav'a ulaşan Hasan Vatansever, Gökhan Gönül'ün gelecek yıllara mahsuben alacaklarından parasını kurtarmayı başarmıştı.

        Gençlerbirliği'nde az para kazanmasına rağmen sıkıntı yaşayan Gökhan Gönül, iddialara göre 1 yıl geçmeden aynı alışkanlıklarını Fenerbahçe'de de sürdürmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibe yaklaşık 2 milyon Euro'ya transfer olan ve Gençlerbirliği'nde o dönem yılda 100 bin YTL'den daha az kazanan Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den primler hariç yıllık 1 milyon YTL alıyor.

        Engin Kocabıyık / İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa