Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursa'da ayaklar titreyecek! - Futbol Haberleri

        Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, ''Bundan böyle şampiyonluk hesapları yapan takımlar, Bursa'ya ayakları titreyerek gelecek'' dedi.

        Yılmaz yaptığı açıklamada, yönetim olarak kısa sürede önemli işler yaptıklarını, borçların büyük ölçüde kapanıp, kalanların da sağlıklı bir takvime bağlandığını, kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atıldığını, reklam ve benzeri gelirlerin de arttırıldığını söyledi.

        İdari çalışmaların yanı sıra transferde de az bir bütçeyle güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Yılmaz, kadronun ciddi revizyona uğramasına karşın takıma direkt katkı sağlayacak oyuncuların transfer edildiğini belirtti.

        Yılmaz, Bursaspor'un iskelet kadrosunu genç futbolcuların oluşturduğunu, bu oyuncuların uzun yıllar yeşil-beyazlı formaya hizmet vereceğini belirterek, gençlerin yanı sıra kaleye Ivankov gibi kimsenin tartışamayacağı bir ismi transfer ettiklerini, Yusuf Şimşek'in de kalitesinin tüm futbol kamuoyu tarafından bilindiğini kaydetti.

        Transferde ne denli doğru bir iş yaptıklarının ilk 5 maçta ortaya çıktığını anlatan Yılmaz, ''5 maçta 4 galibiyet alarak şu anda 2. sıradayız. Bundan böyle şampiyonluk hesapları yapan takımlar Bursa'ya ayakları titreyerek gelecek. Ekonomisi büyük takımlar, taraftarlarımız ve futbolumuza hayran kalıp, şapka çıkararak elleri boş dönecekler'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa