Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Islıklar haklı" - Galatasaray Haberleri

        Skibbe, Bellinzona maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıdaki oyundan çok memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        ''İlk yarıda çok güzel oynadık, gol pozisyonlarına girdik ve hak ederek 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıya da iki gol pozisyonu ile başladık. Beraberlikle birlikte oyun temposundan ve disiplininden koptuk, 20-25 dakika toparlanamadık. Maç içinde gelişen sakatlıklardan dolayı bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık ve bu oyun disiplininden bizi kopardı. Son 15 dakikada oyuna yeniden hükmettik ve bu kadar sakatlığa rağmen galibiyetten ve gruplara kalmamızdan dolayı memnun olmamız gerekir.''

        Grup kuralarını heyecanla beklediklerini kaydeden Skibbe, grup maçlarını geçip, ilk baharda da UEFA Kupası'nda maç yapmak istediklerini ifade etti.

        Alman teknik adam, ilk yarıdaki oyunlarının UEFA Kupası'nda ilerlemelerine yetmeyeceğini vurgulayarak, ''İlerleyen maçlarda bizi Bellinzona'dan daha farklı rakipler bekliyor olacak. Ancak umarım ileride gerçek takımı oluşturan oyuncular da takıma katılacak. Ofansif olarak bunu maça yansıtmalıyız. Tabii ki kendimizi geliştirmemiz lazım'' şeklinde konuştu.

        -''SAKATLIKLAR BİZİ VURUYOR''-

        Sakatlıklardan şikayetçi olan Skibbe, ''Sakatlıklar bizi vuruyor, önemli oyuncularımız sakatlandığı için bu bizi etkiliyor'' ifadesini kullandı.

        Futbolda ikili mücadele olduğu için böyle şeylerin başlarına gelebileceğini anlatan Alman çalıştırıcı, ''Diğer yandan, kaliteli ve büyük bir kadromuz olmamızdan dolayı bunu bir şekilde geçiştiriyoruz'' dedi.

        -''ISLIKLAR HAKLI''-

        Skibbe, taraftarların ikinci yarıda takımlarını protesto etmesini doğru bulduğunu söyledi. Alman teknik direktörü, bu konuyla ilgili bir soruyu, ''Yapılanı doğru görüyorum, ben de ikinci yarıdan memnun değilim. Taraftarlar iyi futbol istiyor, biz bunu ikinci yarı sergileyemedik. Ancak sahada Yaser, Alpaslan, Serkan gibi UEFA Kupası'nda tecrübesiz oyuncular vardı'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa