Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi "Sakatlar olmazsa..." - Futbol Haberleri

        Bellinzona galibiyetinin ardından konuşan Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, "Gruplara kaldığımız için mutluyuz ama oynanan oyundan memnun değiliz. Gruplarda daha fazla mücadele etmek zorundayız. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü , gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek şunları kaydetti: ''Maça başlarken tek amaç gruplara kalmaktı. Bunu başarmak önemli. Ama istediğimiz oyunu ortaya koyabildik mi? Doğru söylemek gerekirse hayır. Fakat bunun çeşitli nedenleri var. Bugün yine 2 sakat oyuncu var. Şu ana kadar yaptığımız bütün resmi müsabakalara farklı 11'lerle çıkmak zorunda kaldık. Sezon başından beri hep aynı şeyleri söylüyoruz. Çok iyi kadromuz var ve birlikte oynadıklarında çok iyi yerlere gelecekler. Maalesef sakatlıklar nedeniyle bir türlü gerçekleştiremedik. Bugün sakatlanan Arda ve Mehmet Topal'ın durumu yarın belli olacak. Umarım iyi sonuç alırız.''

        Sezgin bugün iyi oynayamadıklarını fakat bunun hep böyle sürmeyeceğini ifade ederek, ''Çok kaliteli olan kadromuz önümüzdeki günlerde güzel oyununu seyircilerimize gösterecek. Buna yürekten inanıyoruz'' dedi.

        Adnan Sezgin son olarak 7 Ekim Salı grup kuralarının çekileceğini hatırlatarak, ''Kadıköy'de final oynamak istiyorsak, çok iyi yerlere gelmek istiyorsak, gruplardan çıkmamız lazım. Bunu da başaracağımıza inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa