Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Transfer kesin değil" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un bu sezon ki hedefinin, zirvedeki en iyi yerlerden birine yerleşmek olduğunu söyledi.

        Bordo-mavili kulüpte bayramlaşma töreni Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Yurt dışında bulunan kulüp başkanı Sadri Şener'in katılmadığı bayramlaşma töreninde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu, futbol ve basketbol takımı, Trabzon Karadenizspor futbol takımı, bordo-mavili kulübün eski yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

        Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, törende yaptığı açıklamada, zirvede olmalarının bayramlaşma törenine de olumlu yansıdığını ifade ederek, ''Trabzonspor camiasının böyle anlamlı bir günde bir arada olması çok güzel. İddialı ve zirvede olan konumumuz bugünkü bayramlaşmayı daha anlamlı kılıyor. Oldukça fazla katılımlı bir bayramlaşma töreni oldu. Sezon sonunda katılımı çok daha fazla olan taraftar ve camiadan insanların bir araya geldiği kutlamayı inşallah bir arada yaşarız'' dedi.

        Hacısalihoğlu, Konyaspor ile hafta sonunda yapacakları karşılaşmaya ilişkin olarak ise ''Her takım kendi evinde iddialı oluyor. Ancak Trabzonspor'un bu sezon ki hedefi, zirvedeki en iyi yerlerden birine yerleşmek. O nedenle bütün maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Futbolcularımız, taraftarlar ve yönetimde bu inançta. Bu maçı da aynı anlayışla oynayacağız. Sonucun arzu ettiğimiz şekilde olacağını umuyoruz. İstanbul, Ankara dışındaki tüm deplasmanlara özel uçakla gidiyoruz ve uçakta bir çok taraftar da yer alıyor. Bu çok güzel bir şey'' diye konuştu.

        Katar'ın Al Sadd Kulübü ile prensipte anlaşmaya varan Yattara konusunun birçok kez konuşulduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti: ''Gerekli şeyler, yetkililer tarafından birçok kez söyledi. Bundan sonrası dedikodu oluyor. Herkes her şeyi biliyor. O nedenle bu konuda spekülasyon yaparak bu konuyu gündeme getirmek yararlı değil. Bizim için şu anda önemli olan Konyaspor ve Galatasaray maçları. Taraftarlarımızdan beklentimiz takıma yönelmeleri. Her transfer, bedeli ödenmediği sürece kesin değil. Bu konuda da bir açık kapı vardır. Ancak zayıf bir ihtimaldir. Şayet öyle bir olay gerçekleşirse o günkü şartlarda durum değerlendirmesi yapar, Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa ona göre davranırız.'' A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa