Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursa, G.Saray'a bileniyor! - Futbol Haberleri

        Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, iyi bir takım olduklarını kanıtlamak için 5 Ekim Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde yapacakları Galatasaray maçını kazanmak istediklerini söyledi.

        Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, takımda ameliyat olan Kirita dışında eksiklerinin olmadığını kaydetti.

        Hedefledikleri noktaya ulaşmak için özellikle iç sahada puan kaybına tahammüllerinin olmadığını ifade eden Yılmaz, Galatasaray karşılaşmasının da kaybedilmemesi gereken maçların başında geldiğini anlattı.

        Yılmaz, futbolcuların bu maç için moral ve motivasyonunun çok üst düzeyde olduğunu ifade ederek, ''İyi bir takım olduğumuzu kanıtlamak için Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız bu maçta tribünleri dolduracaktır. Taraftarımızın da desteğiyle 90 dakika sonunda 3 puana ulaşan taraf olacağımıza inanıyorum'' dedi.

        Yeni prim sistemi gereği futbolcuların art arda kazanılan maçlar nedeniyle primlerinin çok ciddi şekilde arttığının altını çizen Yılmaz, şunları söyledi:

        ''Maçlar kazanıldıkça hem futbolcular, hem kulüp kazanıyor. Kulüp puanın yanında para da kazanıyor. Galatasaray maçına özel prim yok. Zaten bu tür maçlarda futbolcuları motive etmek için ekstra bir şey vermek gereksiz. Futbolcularımız kendi kalitelerini göstermek için sahaya çıkıp bu maçı alacaktır.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa