Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında karşılaşacağı Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımının teknik direktörü Miron Markevic, siyah-beyazlı takımı geçip tur atlamak istediklerini söyledi.

        Markevic, takımının bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Varımızı yoğumuzu ortaya koyup maçı kazanmak istiyoruz'' dedi.

        Miron Markevic, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, ''Düzenli bir yapıları var. Ancak her şey sahada belli olacak. Biz de tur atlamak istiyoruz. Bu amaçla sahaya çıkacağız'' diye konuştu.

        Ukrayna temsilcisinin golcü oyuncusu Marko Devic ise maçın zor geçeceğini vurgulayarak, ''Ancak biz de güçlü bir ekibiz. Kazanacağımızı düşünüyorum'' derken, kulüp yönetiminin tur atlamaları halinde kendilerine yüklü miktarda prim vereceği iddialarının sorulması üzerine ''Kazanırsak bizim için güzel şeyler düşünüyorlar'' diye yanıt verdi.

        Bu arada Metalist Kharkiv, kendi tesislerinde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.

        Ukrayna ekibinin, Beşiktaş karşısına Goryanov, Maydana, Papa Gueye, Obradovic, Gonzarçik, Valayev, Edmar, Sulusar, Trisovic, Devic ve Jackson muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa