Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Tribünler doldu! - Futbol Haberleri

        Sarı-lacivertli ekibin, yokluğunu fazlasıyla hissettiği Brezilyalı savunma oyuncusu, ''Devler Ligi''ndeki önemli maçta, ilk 11'de sahaya çıktı.

        Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında 23 Ağustos Cumartesi günü Gaziantepspor ile yapılan maçta sakatlandıktan sonra sarı-lacivertli ekibin ligde 4, Avrupa kupalarında da 2 maçında forma giyemeyen Edu, 6 maçlık ayrılığın ardından takımı için önemli bir mücadelede hazır oldu.

        Brezilyalı futbolcu, Dinamo Kiev maçıyla birlikte Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıktı. Lig, kupa, Avrupa kupaları ve özel maçlar dahil olmak üzere 99 maçta sarı-lacivertli formayı giyen Edu, ''Devler Ligi'ndeki mücadeleyle ''dalya'' dedi.

        -VOLKAN DEMİREL, 2 MAÇ SONRA KALEDE-

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, 2 maç sonra kaleyi yine Volkan Demirel'e teslim etti.

        Kart cezası nedeniyle ligin 4. haftasındaki Gençlerbirliği maçında yerini Volkan Babacan'a bırakan, sportmenliğe aykırı hareketten dolayı aldığı 1 maçlık ceza affedilmesine karşın 5. haftada Sivasspor maçında da kadroda yer almayan Volkan Demirel, Dinamo Kiev karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

        İspanyol çalıştırıcı, takımının gruptaki önemli karşılaşmasında daha deneyimli olan Volkan Demirel'i tercih etti.

        -KADRO VE EKSİKLER-

        Aragones, Dinamo Kiev karşısında, Sivasspor maçında olduğu gibi Selçuk'a yine orta alanda görev verdi.

        Uğur'a Sivasspor maçında olduğu gibi yedekler arasında yer veren İspanyol teknik adam, orta alanın solunda bu futbolcunun yerine Emre'ye şans tanıdı.

        Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev maçı 18 kişilik maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Semih ve Josico'nun yanısıra Deivid, Vederson, Yasin, Can, Deniz ve Tümer yer almadı.

        Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin (G) Grubu'nda deplasmanda FC Porto ile yaptığı maçta da forma giyemeyen Semih, grubun 2. karşılaşmasında da yer almadı.

        -CARLOS'TAN KAZIM'A TAKTİKLER-

        Maç öncesi Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, maçla ilgili Kazım'a taktikler verdi.

        Brezilyalı futbolcunun, tercüman yardımıyla Kazım'a özellikle oyun alanının çizgiye yakın bölümlerini göstererek bir süre konuşma yaptığı görüldü.

        -TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI, TRİBÜNLERDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU-

        Fenerbahçe'yi Dinamo Kiev karşısında yalnız bırakmayan taraftarı, stadın tamamına yakınını doldurdu.

        Sarı-lacivertli taraftarlar, lig maçlarına oranla, Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesine daha büyük ilgi gösterdi.

        Taraftarlar, maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla, kötü günler geçiren takımlarına zorlu maç öncesi destek verdi. Futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, futbolcuların moralini üst düzeyde tutmaya çalıştı.

        Telsim kale arkası tribününün alt bölümünde açılan dev pankartta İngilizce olarak ''No Way Out'' ''Çıkış yok'' yazısı yer aldı. Aynı tribünün üst bölümünde ise taraftarların ellerindeki sarı ve lacivert renkteki kartonlarla ''Kadıköy'' yazısı yazıldı.

        Maç öncesi tribün organizasyonları statta renkli görüntüler oluştu. Karşılaşma başlamasına kısa bir süre kala tüm tribünlerin birlikte tezahüratı coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

        Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar, Galatasaray'ın UltrAslan taraftar grubunun lideri Alpaslan Dikmen'in vefatı nedeniyle, sarı-kırmızılı taraftarlara hitaben, ''Acınız, acımızdır'' yazılı pankart açtı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa