Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor'dan hakeme tepki! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor Kulübü Başkan Vekili Veli Kurt, Galatasaray ile oynadıkları maçta, beraber izledikleri rakip takım yöneticilerinin dahi yedikleri 2. golde faul olduğunu söylediğini ileri sürerek, ''Hakem hakkımızı yedi'' dedi.

        Maçın ikinci yarısında yedikleri golde, faul olduğunu, ancak hakemin bu faulü vermeyerek yeşil beyazlı ekibin hakkını yediğini iddia eden veli Kurt, şunları kaydetti: ''Hakem Yunus Yıldırım, her an hata yapabilecek hakem. Önceki maçlarında da bu tür hatalarını gördük. Bir takımın hakkı bu kadar kolay yenmemeli. Biz 50 metreden tribünlerden faul olduğunu gördük. Ama orta hakem bunu görmediyse başka ne denebilir. Maçı beraber izlediğimiz Galatasaraylı yöneticiler dahi yediğimiz 2. golde faul olduğunu söylediler. Hakem hakkımızı yedi. 2. goldeki faul verilseydi belki maç berabere bitebilirdi.''

        Kurt, Futbol Federasyonu'na müracaat ederek, Galatasaray ile oynadıkları maçın orta hakemini, bundan sonra yeşil beyazlı ekibin maçlarında görevlendirmemesini isteyeceklerini bildirdi. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa