Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Keyif alıyorum" - Galatasaray Haberleri

        Milliyet gazetesinin haberine göre, İstanbul’a çok çabuk uyum sağladığına dikkat çekerek, sarı-kırmızılı takımda forma giymekten son derece mutlu olduğunu söyleyen Milan Baros, “Güzel goller attıkça en az taraftarlarımız kadar ben de keyif alıyorum. Gol krallığı gibi bir beklentim yok. Ama atabileceğim kadar gol atmak istiyorum” diye konuştu. Başarılı futbolcu, Harry Kewell ve Cassio Lincoln’le hücum hattındaki uyumlarının, göze hoş gelen bir futbol sergilemelerinde önemli katkısı olduğunun altını çizdi. Milan Baros, “Tabii ki takım arkadaşlarımla saha içinde anlaşabilmemiz çok önemli. Oyun içinde birbirimizi anlayabiliyoruz. Zamanla bu daha iyi bir seviyeye gelecektir. Gelecek için bir tahminde bulunmak şu an için imkansız. Önemli olan her ne şartta olursa olsun kazanmaya devam etmek. Bu performansımızı her maçta sürdürmeliyiz. Sadece ligde değil, Avrupa kupası maçlarında da takım olarak bunu yapmalıyız. Önümüzde şimdi çok önemli bir maç var. İnanıyorum ki kendi evimizde Bellinzona’yı yenerek UEFA Kupası’nda gruplara kalacağız” dedi.

        ‘12. oyuncu gibiler’

        Çek golcü, sarı-kırmızılı taraftarlara da övgü yağdırdı. Baros, “Onların Ali Sami Yen’de ve deplasmanda bize verdikleri destek çok güzel. Gerçekten inanılmaz bir taraftara sahibiz. Verdikleri gücü her zaman arkamızda hissedebiliyoruz. Bizimle birlikte sahada mücadele eden 12. oyuncu gibiler. Bu sevgi ve destek karşısında bizim de yapmamız gereken onlara teşekkür etmek ve gol atmaya devam etmek” ifadelerini kullandı.

        Hedef Bellinzona

        Cimbom, Bellinzona maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Konya maçında 11’de forma giyenler koşuyla yetinirken, hafif sakatlıkları bulunan Hasan Şaş, Baros, Arda ve Kewell’ın tedavi edildikleri açıklandı. Sakatlığı süren Mehmet Topal idmanın bir bölümüne katıldıktan sonra takımdan ayrı bir program uyguladı. Sabri, Ümit , Emre Güngör, Orkun, Aydın ve Linderoth ise sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Kocaeli maçında aldığı darbe yüzünden Nonda’nın ayak bileğine atılan dikişler dün alındı. Galatasaray hazırlıklarını bugün sürdürecek.

        Uğur kontrole gitti

        Galatasaray’ın geçen sezon 17 Şubat tarihinde Konyaspor’la deplasmanda oynadığı lig maçında buzlu zemine ters şekilde düşerek sol dizkapağı kırılan Uğur Uçar kontrolden geçirilmek üzere Almanya’ya götürüldü. Sakatlandığı tarihin üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen sahalara dönemeyen Uğur’a sağlık ekibinden bir doktorun eşlik ettiği açıklandı. Bir ameliyat daha geçirmesi gündeme gelen genç futbolcuyla ilgili yapılacak kontrolden sonra karar verilecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa