Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor "Bize zaman lazım..." - Çaykur Rizespor Haberleri

        Diyarbakırspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Çaykur Rizespor karşısında üstün oynamalarına rağmen son dakika golleri ile karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

        Demirbakan yaptığı açıklamada, yeni bir takım oluşturduklarını ve takımın ancak 7-8 haftada düzelebileceğini belirtti.

        Sezon başındaki 2 maçta iyi oynamadıkları halde galip geldiklerini, ancak son 2 maçta çok iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını ifade eden Demirbakan, ''Herkes skora bakıyor. Oysa yeni kurulmuş bir takımız ve daha futbolcu deniyoruz. Taraftarın sabırlı olması lazım. Kazandığımız ilk 2 maçtan sonra nara atmadık. Bu galibiyetlerden sonra bile ancak 7-8 haftada takımın düzelebileceğini vurguladık. Bize zaman tanınması lazım, yönetim istifa diye bağıranlar haksızlık yapıyor'' dedi.

        Çaykur Rizespor maçında ilk yarıda rakibi ezdiklerini, ancak ikinci yarıda oyundan düşen oyuncular olduğunu anlatan Demirbakan, şöyle dedi:

        ''Takım ilk yarıda mükemmel bir oyun sergiledi. Maçta 70. dakikaya kadar üstündük. Kondisyon sorunu olan futbolcular vardı. Erhan çok iyiydi, ancak sonlarda oyundan düştü. Ufuk da ilk yarıdaki yoğun tempodan sonra oyundan düştü. Bu oyuncuları çıkarmak zorunda kaldık. Hatasız kul olmaz. Değişikliklerde hata yapmış da olabiliriz.

        Maçta son golü, taktik hatasından değil pozisyon hatasından yedik. Takım 80. dakikaya kadar çok iyi, ama son 10 dakikada kötü diye istifa edilecekse buna sabırsızlık derim. Takımda ileriye dönük olumlu sinyaller var. Kupada karşılaştığımız Eskişehirspor süper lig takımı, fakat maçta onlardan iki kat daha fazla pozisyon yakaladık. Kısa zamanda bu kadar iyi bir takım oluşturuldu diye, herkesin bizi alkışlayacağını umarken verilen tepkiye şaşırdım. Eleştiriler beni çok üzdü.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa