Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir "Hakkı beraberlikti..." - Beşiktaş Haberleri

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş'a karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Beşiktaş ligin en iyi ve en hazır takımı. Bu güçlü rakibe karşı iyi mücadele ettik. Taktik olarak hocalar birbirlerini zorladı. Futbolcular oyun olarak birbirlerini zorladı. Beraberlik bizim için iyi netice. Puana ihtiyacımız vardı. Zaten maçın hakkı da beraberlikti. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

        Geçen sezona göre daha iyi bir takım oluşturduklarını ifade eden Dizar, şunları kaydetti:

        ''Sezon başı sakatlarımız vardı. Arkasından kırmızı kartlar nedeniyle sorun yaşadık. Takımımız yeni yeni oturuyor. İyi takımız. Bundan sonra böyle iyi oynadığımız maçlar olacak. Bu sezon ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda 6 maç oynadık. 3 maçta kırmızı kart gördük. Diğer 3 maçımız da berabere bitti. Eksik olduğumuz maçlarda yenildik. Beşiktaş ile yaptığımız maçta da eksiklerimiz olmasına rağmen iyi bir futbol sergiledik.''

        Kamil Dizar, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın iyi bir yönetim gösterdiğini dile getirerek, ''Hakem ortada bir maç yönetti. İyi niyetliydi'' dedi.

        Karşılaşmada aldığı darbe nediyle sakatlanarak oyuna devam edemeyen kalecileri Mehmet Ali'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle birkaç hafta oynayamayabileceğini belirten Dizar, bu sakatlıktan sonra kaleye geçen yedek kalecileri Behram'ın iyi bir performans gösterdiğini de söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa