Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Hakem sonuca etki etti" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ikinci yarısında Nobre'nin filelere giden vuruşunda, gol verilmesi gerektiğini ifade ederek, ''Bize göre goldü. Hakemde kötü niyet aramıyorum. Galiba pozisyona uzak kaldı'' dedi.

        Kenan Öner, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pozisyonu izlerken gol olarak gördüklerini, televizyondan da pozisyonu izlediklerini belirterek, ''Kaleci topu tam tutamamışken, Nobre meşin yuvarlağa vuruyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir şanssızlığımız var. Bakalım bunu ne zaman kıracağız. Böyle hakem şanssızlıkları oluyor. Kötü niyet aramıyorum ama goldü'' diye konuştu.

        Maçta çok iyi oynadıklarını söyleyemeyeceğini de belirten Öner, ''Ama bu bahane değil. Oyun ile giren golün verilmemesi ayrı şeyler. Gol verilseydi, 3 puan alacaktık ama daha ligde uzun yolumuz var. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz'' dedi.

        Öner, hakem Bülent Yıldırım'ın geçen sezon da Trabzonspor maçında kaleci Rüştü'yü oyundan attığının hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

        ''Bu maçta galiba uzaktan pozisyonu göremedi, tam kestiremedi. Trabzonspor maçında yardımcı hakemin kararıyla Rüştü'yü oyundan atmıştı. Burada ise tam tersine yardımcı hakem golü verdi, kendisi iptal etti. İnşallah hakemler daha dikkatli olurlar. Yardımcı hakemlerle daha iyi koordine olurlar.''

        -NOBRE: ''HAKEM, SONUCA ETKİ ETTİ''-

        Beşiktaşlı futbolcu Nobre, sayılmayan ilk golde kaleciye faul yapmadığını savunarak, ''Hakem, maçın sonucuna etki etti'' dedi.

        Nobre, televizyonda da görüldüğü gibi kendisinin topa ilk önce müdahale ettiğini ifade ederek, ''Topa dokundum, sonra o kafasını bana vurdu. Faul yoktu. Skorboardda da dev ekranda aynı anda bu görüldü. Zaten onların futbolcuları da faul olmadığını belirttiler. Skor 2-1 olacaktı. Sonuçta hakemin bu skorda payı büyük'' diye konuştu.

        Hakemlerin hata yapabileceğini vurgulayan Nobre, ''Ama bu kadar da büyük hata soru işareti. İlk yarıda çok temiz bir penaltımız da verilmedi'' dedi.

        Nobre, Delgado'nun attığı golde ise faulün doğru bir karar olduğunu sözlerine ekledi.

        -BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN TEPKİSİ-

        Beşiktaşlı taraftarlar, maçtan sonra protokol tribünü girişinin önünde toplanarak, hakemleri protesto ettiler.

        Taraftarlar, ''Satılmış hakem, hırsız hakem'' diye bağırıp, ''Şampiyon olmamız engellenemez'' diye tempo tuttular.

        -GÜMÜŞDAĞ: ''BU ÇIKIŞI BEKLİYORDUM''-

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise ligin başından beri oynayamadıkları futbolu bugün sergilediklerini belirterek, ''Bu çıkışı bekliyordum. Galip de gelebilirdik. İyi top oynadık. Oyuncularımı tebrik ettim'' diye konuştu.

        Gümüşdağ, Beşiktaş'ın verilmeyen golleriyle ilgili bir soruya da, ''Hakemin takdiridir. Bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum'' diye yanıt verdi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcularından Kerim, 90 dakika iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Son 10 dakika Beşiktaş üzerimize geldi, ancak iyi savunma yapıp onları durdurduk. Haftalardır sergileyemediğimiz futbolu bu maçta ortaya koyduk'' dedi.

        Adriano ise attığı golle berabere kaldıklarını ifade ederek, ''Galip de gelebilirdik. Çok savaştık ama beraberlikle yetindik. 1 puana sevinebiliriz. Çünkü Beşiktaş büyük bir kulüp'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa