Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Cenk Akyol iddialı - Basketbol Haberleri

        Milli basketbolcu Cenk Akyol, Polonya'da 3-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası eleme grubu maçlarında iddialı olduklarını belirterek, ''Gruptan çıkıp, Avrupa Şampiyonası'na katılacağız'' dedi.

        Milli forma altında elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Cenk Akyol, ''Milli Takım kadrosuna çağrılmak çok farklı bir duygu. Bu zamana kadar Ay-Yıldızlı formayı birçok kez giymiş olmama rağmen (A) Milli Takım kadrosuna seçilmek beni yeniden heyecanlandırdı. Bu yıl 2009 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonası için eleme müsabakaları oynayacağız. Türk Milli Takımı'nın her turnuvada her zaman iddiası vardır. Bu sene de bunda bir farklılık olmayacak. Gruptan çıkıp, Avrupa Şampiyonası'na katılacağız'' diye konuştu.

        2010 Dünya Şampiyonası öncesinde Avrupa Şampiyonası'nın ve elemelerinin önemli olduğunu kaydeden Akyol, ''Çok önemli bir sürece girdik. Dünya Şampiyonası'na 2 yıl kaldı. Evsahipliği yapacağımız şampiyonada, elbette hedefimiz en üst nokta olacaktır. Avrupa Şampiyonası elemelerine ve şampiyonaya ne kadar ciddi hazırlanırsak, 2010'da da o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. İlk hedefimiz Polonya'' şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa