Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Beşiktaş rahatsız oldu, kızlar kovuldu! - Basketbol Haberleri

        All-Star ve Spor Toto Türkiye Kupası için özel olarak Türkiye gelen CSKA Moskova Dans Grubu, kaldıkları otelden kovuldular.

        Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da düzenlenen All-Star 2011'e katılmak üzere Türkiye'ye gelen Rusya'nın ünlü dans grubu, daha sonra Pazartesi günü Türkiye Kupası organizasyonu için Kayseri’ye geldi.

        Aynı gün Kayseri'ye gelen Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, CSKA Dans Grubu ile aynı otele yerleşti.

        Pazartesi gecesi dans takımından bir arkadaşlarının doğum gününü kutlayan Rus kızlar, alkol barajını aşınca işler karıştı. Gürültüden rahatsız olan basketbolcular durumu yöneticilere iletti. Panikleyen otel yönetimi Rus grubu sessiz olmaları yönünde uyardı. Ancak bu ikazlar da CSKA Dans Grubu'nun eğlencesini bitirmeye yetmedi.

        Bunun üzerine Beşiktaşlı yöneticiler otel yetkililerine "Ya bu kızlar otelden atılır ya da biz oteli terk ederiz" uyarısında bulundu. Salı sabahı, CSKA Moskova Dans Grubu otelden gönderildi. Rus kızlar başka bir otele yerleştirildi.

        Siyah beyazlı kulüpten görüştüğümüz bir yönetici olayı doğrulayarak " CSKA Dans Grubu'nun kızları gecenin çok geç saatlerine kadar bizi rahatsız edecek derecede ses çıkardılar. Yönetim olarak biz de otele kızları kovmaları için rest çektik." dedi.

        MİLLİYET

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa