Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL "Merhaba millet" - Basketbol Haberleri

        Gökhan ARTAN / AHT

        Türk Hava Yolları'nın küresel marka tanıtım elçisi Los Angeles Lakers'ın ünlü oyuncusu Kobe Bryant'ın, THY için çekeceği reklam filmiyle ilgili kamera arkası görüntüler sosyal paylaşım sitelerine düştü.

        İki yıl boyunca Türk Hava Yolları'nın tanıtım elçisi olan ABD'li ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın rol alacağı reklam filmi çekimleri devam ediyor. Çekimler biter bitmez Kobe'nin oynadığı THY reklam filmi ilk önce ABD, Uzakdoğu ve ardından da 80'den fazla ülkede uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak. Ayrıca billboard, dergi, dijital ortam gibi birçok farklı mecrada da Türk Hava Yolları'nın reklamları yayınlanacak. Ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın THY için çekimleri devam eden reklam filmi ile ilgili kamera arkası görüntüleri sosyal paylaşım sitelerine düştü.

        MERHABA MİLLET!

        Amerika'daki Ermeni lobileri tarafından da THY ile olan anlaşmasını iptal etmesi için baskı gören Kobe, kamera arkası görüntülerde THY logolu topu elinde tutuyor. Çekimlerde takım elbiseli olarak görülen Kobe, "Merhaba millet! Nasılsınız? Ben Kobe, Türk Hava Yolları reklam filmi çekiminde kamera arkasındayız. Eminim herkes beğenecektir. Bildiğiniz gibi We are Turkish Airlines, We are globally yours" diyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa