Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı geliyor! - Basketbol Haberleri

        Looney Tunes’un sevilen karakterleri Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı, FIBA Dunya Basketbol Şampiyonası'n da yaşanan başarının hemen ardından çocuklara sporu ve basketbolu sevdirmek amacı ile bir gösteri düzenleyecek.

        Etkinlikler, 18-19 Eylül tarihlerinde, Metrocity’de düzenlenecek.

        Sponsorluğunu Boyner Mağazaları’nın üstlendiği organizasyonlarda; çocuklar Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı ile birlikte, İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi’nin usta eğitmenlerinden, özel basketbol tüyoları öğrenecekler. Aynı zamanda, İbrahim Kutluay’la basketbol oynama şansını da yakalayacaklar.

        Küçük basketbol meraklıları, Looney Tunes karakterleriyle birlikte geçirecekleri unutulmaz saatler sonunda, evlerine elleri boş dönmeyecekler. Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı çocuklara çeşitli hediyeler dağıtacak. Akademi’nin eğitmenleri, düzenleyecekleri yarışmaları kazananlara sürpriz ödüller verecek. Ayrıca İbrahim Kutluay da, Looney Tunes basketbol toplarını imzalayarak, küçük hayranlarına hediye edecek.

        Bütün bu ayrıcalıkları birarada yaşayacak olan küçük basketbol meraklıları, yeni okul dönemi için moral depolamış olacaklar.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa