Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Kartal'ın hedefi ilk 3! - Basketbol Haberleri

        Bıyıktay, Basketbol Federasyonu'nun resmi sitesine yaptığı açıklamada, yeni sezon için oluşturdukları kadroda özellikle düzgün karakterli oyunculara yer verdiklerini dile getirdi.

        Dış transferde Rusya'nın Krasnoyarsk takımından Kevin Fletcher, Yunan Panionios'dan Lonny Baxter ve Panellinios'dan Brad Newley ile Efes Pilsen'den Engin Atsür'ü renklerine bağlayan Beşiktaş Cola Turka'nın tecrübeli çalıştırıcısı, beşinci yabancı oyuncu hakkını ise ihtiyaca göre kullanacaklarını vurguladı.

        Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, yeni sezonda hedeflerinin ligi ilk 3 sırada tamamlamak olduğunu belirterek, ''Transfer çalışmalarımızı da buna yönelik olarak yaptık, ancak bizim için öncelik her zaman düzgün karakterli oyuncuları takımımıza katmak. Geçtiğimiz sezon en büyük sıkıntıyı seyirci konusunda yaşadık. Bu yıl alacağımız başarılarla seyircimizin yeniden Cola Turka Arena'yı dolduracağına inanıyorum'' dedi.

        Beko Basketbol Ligi'nin 2009-10 sezonu için çalışmalara 3 Ağustos'ta başlayacaklarını kaydeden Burak Bıyıktay, ''Çalışmalarımıza ağustos ayının başında başlayacağız. Hazırlık döneminde 12 veya 16 özel maç yapmayı planlıyoruz. Bu yıl FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele edeceğiz. Burada da öncelikli hedefimiz ilk 8 takım arasında yer almak'' diyerek sözlerini tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa