Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Milli Takım Ekrem Memnun: İlerledikçe gelişeceğiz - Basketbol Haberleri

        Karşılaşmadan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Memnun, müsabakanın çok dengeli gittiğini belirterek, "Maçın kontrolü elimizdeydi. Sevindirici bir galibiyet aldık." dedi.

        Maç içinde uzun süre çok iyi oynadıklarını, sonrasında ise yorulduklarını aktaran Memnun, "Biraz enerjimiz düştü. Holingsvorth'ün faul sıkıntısına girmesi de oyunumuzu etkiledi. Yorgunluktan dolayı ikinci yarı top kayıpları yaptık ancak rakibi skor olarak çok yaklaştırmadık. Maç içinde dönem dönem çok iyi basketbol oynadık. Daha da iyi oynayacak potansiyelimiz var. Bunu yapacak tecrübemiz de mevcut." diye konuştu.

        Memnun, İtalya karşısında en iyi oyunlarıyla sahada olacaklarını sözlerine ekledi.

        REKLAM

        OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ

        Milli basketbolcular Birsel Vardarlı Demirmen, Olcay Çakır Turgut ve Quanitra Holingsvorth, karşılaşmayı değerlendirdi.

        İlk maçların her zaman stresli olduğuna dikkati çeken Birsel Vardarlı Demirmen, "Kazandığımız için mutluyum. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hep önde götürdük maçı, daha da farklı olabilirdi. Fark 20'ye gidiyordu ama ikinci devre top kayıplarımız ve hakemin çaldığı fauller, ritmimizi biraz bozdu. Yine de çift hanelerde farkı tuttuk, mutluyuz." ifadelerini kullandı.

        En iyi oyunlarını oynamamalarına rağmen kazandıklarını dile getiren Olcay Çakır Turgut, "Çok iyi bir performans ortaya koyamadık. Daha iyi günlerimiz oldu. Turnuvanın ilk maçıydı ve daha iyi olacağız. İtalya maçı, grubun en önemli karşılaşması. Grubun liderlik maçı. Dinlenip en iyi performansımızı ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Slovakya karşısında ürettiği 14 sayıyla milli takımın en skorer ismi olan Quanitra Holingsvorth ise iyi bir mücadele ortaya koyduklarını aktararak, İtalya maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa