Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk turu atacak! - Basketbol Haberleri

        Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon bitiren Fenerbahçe, zaferinin coşkusunu bu akşam taraftarıyla yaşayacak.

        Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, saat 19.00'da Ataşehir'de Ülker Sport Arena'dan üstü açık otobüse binecek sarı-lacivertli takım, buradan Bağdat Caddesi'ne gidecek.

        Taraftarların Bağdat Caddesi'ne davet edildiği açıklamada, "Oyuncularımız üstü açık takım otobüsü ile saat 19.00'da Ülker Sports Arena'dan Bağdat Caddesi'ne geçerek Avrupa şampiyonluğumuzu taraftarlarımızla kutlayacak" denildi.

        Harita

        "ASIN BAYRAKLARI"

        Fenerbahçe Kulübü, THY Euroleague’deki dev zaferin ardından resmi internet sitesinden yeni bir açıklama yayınladı.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan o açıklama şu şekilde :

        "Uzun yıllardır planlanan yapılanma ve çalışmalar,

        Özveri dolu seneler,

        Türlü zorluklar, engeller, hesabını sormak için beklenen o “son ribaund”,

        Çok çalışma, azim, istek, birlik ve beraberlik…

        Zafere giden yolda verilen tüm emekleri birkaç kelimeyle ifade edebilmek elbette imkansız. Bununla birlikte 25 milyon taraftarımız başta olmak üzere, tüm Türkiye’yi sevince boğan şampiyonluğumuzun verdiği hissin tarifi kelimelere sığamayacak kadar büyük…

        Dün gece Erkek Basketbol Takımımız, her Fenerbahçelinin hayalini kurduğu kupayı, harika bir turnuva dönemi geçirerek, camiamıza armağan etti.

        Bu süreçte, eşi benzeri olmayan maddi ve manevi destekleriyle takımımızın her zaman yanında olan, “Dünyanın en güzel taraftarına”, tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyoruz.

        Türk Spor tarihi açısından bizlere tarifsiz bir gece yaşatan Erkek Basketbol Takımımızın kazandığı bu değerli kupayı şimdi hep birlikte kutluyoruz.

        Bu akşam saat 19:00’da Fenerbahçe Ülker Sports Arena’dan Bağdat Caddesi’ne doğru yola çıkacak olan kahraman oyuncularımız ve teknik heyetimiz taraftarlarımızla buluşuyor; taraftarlarımız bayraklarını evlerine, iş yerlerine asarak kutlamalara katılıyor…

        Şimdi asın bayrakları, FENERBAHÇE AVRUPA ŞAMPİYONU!"

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa