Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Beyoğlu ve Şirinevler'de Fenerbahçeliler ve Olympiakoslular arasında kavga - Basketbol Haberleri

        Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarları bir süre önce sosyal medyadan tartıştıkları Fenerbahçe taraftarlarıyla İstiklal Caddesi'nde karşı karşıya geldi. Kavgada Olympiakos taraftarlarından 4 yaralı hastaneye kaldırılırıldı. Yunan taraftarlardan birisinin bıçakla yaralandığı öğrenildi. 6 Fenerbahçe taraftarı gözaltına alındı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Akıncan Abadan ve Yusuf Doğan'ın haberine göre; Final Four için İstanbul'a gelen ve Taksim'deki bir otelde kalan Olympiakos taraftarlarının bir bölümü sosyal medyadan atıştıkları Fenerbahçe taraftarlarıyla İstiklal Caddesi'nde karşı karşıya geldi. 30'a yakın Yunan taraftarla Fenerbahçeliler arasında kavga çıktı. Kavga İstiklal Caddesi'nde bulunan Odakule'den Hollanda Konsolosluğu'na kadar devam etti. Polisin müdahalesiyle 2 grup birbirinden ayrıldı. Kavga sırasında havai fişekler de kullanıldı.

        Olaylarda 4 Yunan taraftar yaralandı. Yaralılardan Smit Rioypi'nin bacağından bıcaklandığı öğrenildi. Alexandroz Kagelidis, Aggelos Pritsos, Stefan Dimitros ise darp sonucu yaralandı. Kavgayla karışan Fenerbahçe taraftarı Özgür A., Hakan Ü., Serkan Ü., Hakan Y., Bekir B.G., Serkan B.F. ise gözaltına alındı. Yaralı taraftarlardan ikisinin tedavisinin hastanede devam ettiği belirtildi. İstanbul'a 300 kişiye yakın Olympiakos taraftarı geldiği öğrenildi.

        ŞİRİNEVLER'DE DE GERGİNLİK

        DHA'nın haberine göre,Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarı 2 Yunan, Şirinevler'de saldırıya uğradı.

        Final Four'un oynanacağı Sinan Erdem Spor salonuna gitmek isteyen 2 Yunan'a, bazılarının üzerinde Fenerbahçe forması bulunan bir grup saldırdı. Tekme ve yumrukların hedefi olan Olympiakoslular'ı çevrede bulunanlar araya girerek saldırganların arasından kurtardı.Yunan taraftarlar daha sonra araya girenlerin eşliğinde Sinan Erdem Spor salonuna doğru götürüldü.

        REKLAM
        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa