Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Şampiyonlar Ligi Pınar Karşıyaka - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Pınar Karşıyakave Beşiktaş Sompo Japankarşı karşıya gelecek. PekiPınar Karşıyaka - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        PINAR KARŞIYAKA - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Pınar Karşıyaka ile Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak son 16 turunun ilk maçı bu akşam Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak. İki takım arasındaki rövanş maçı 8 Mart Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak. Maç A Spor ekranından canlı olarak yayınlanacak.

        TÜRK TAKIMLARIYLA 13. RANDEVU

        Avrupa kupalarında Türk ekipleriyle şimdiye kadar 12 maça çıkan Pınar Karşıyaka, bu maçlarda 9 galibiyet ve 3 yenilgi aldı. Daha önce Türk Telekom, TOFAŞ, Beşiktaş, Trabzonspor Medical Park ve Galatasaray'la karşılaşan yeşil-kırmızılı ekip, Türk Telekom (2) ve Galatasaray'a kaybetti.

        REKLAM

        Elemeli turlarda 1999-2000 sezonunda Koraç Kupası son 16 turunda Türk Telekom'a elenen PınarKarşıyaka, geçen yıl ise ULEB Avrupa Kupası son 8 turunda Galatasaray'ı geçememişti.

        Daha önce Ufuk Sarıca'nın başantrenör olduğu dönemde Beşiktaş'la 2014-2015 sezonunda ULEB Avrupa Kupası son 32 turu M Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka, iki müsabakayı da kazanmıştı.

        Avrupa kupalarında 168. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, daha önceki müsabakalarda 82 galibiyet, 84 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

        SALON KONUMU

        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa