Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Harun Erdenay: Beyin fırtınası yaptık - Basketbol Haberleri

        Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen organizasyonun ikinci gününe federasyon yetkilileri, kulüp yöneticileri, antrenörler, yorumcular ve basın mensupları katıldı.

        Organizasyonda çeşitli gruplara ayrılan katılımcılar, basketbolun ileriye dönük sorunlarına çözüm önerilerini aralarında tartıştı.

        Ortaya çıkan görüşlerin tablolara yazılması sonucu bir araya gelen gruplar, bu fikirler ışığında yeni öneriler ortaya koydu. Konferans daha sonra sona erdi.

        TBF Başkanı Harun Erdanay,yaptığı açıklamada, böyle bir konferansı uzun zamandır yapmayı düşündüklerini söyledi.

        Konferansta basketbol için önemli kararlar alacaklarını dile getiren Erdanay, "Basketbolu federasyon olarak tabi ki yönetiyoruz ama buradaki eski basketbolcular, milli antrenörler, basın, televizyon yorumcuları, basketbol duayenleri bunlar gerçekten önemli insanlar ve onların fikirleri benim için çok önemli. Böylelikle bir beyin fırtınası yaptık." diye konuştu.

        Konferansın ana konusunun "18-22 yaş gençleri basketbola nasıl kazandırabiliriz " olduğunu anlatan Erdanay, "Gerçekten çok iyi fikirler çıktı. Federasyon olarak bize toplantıyı değerlendirip bu fikirleri uygulamak kalıyor. Bu tek toplantıda kalmayacak. İnşallah bir kaç ay sonra bunu pekiştirecek bir toplantı daha yapmayı düşünüyoruz. Konferansa katılan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa