Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Golden State'den Obama'ya teklif var! - Basketbol Haberleri

        Törene, takımın başantrenörü Steve Kerr’in, kendisi de eski bir basketbolcu olan ve görev süresi yıl sonunda bitecek Başkan Obama’ya yaptığı ‘transfer teklifi’ damga vurdu.

        Kerr, takım olarak Beyaz Saray’da bulunmaktan büyük onur duyduklarını söyledikten sonra, “Sizinle daha önce görüşen genel menajerimiz Bob Myers bana bu yıl sonunda ‘free agent’ (serbest) olacağınızı söyledi. Bu konuda başka bir düşünceniz var mı bilmiyorum ama yoksa...” diyerek Obama’ya şaka yollu transfer teklifi yaptı.

        Salondaki herkesin kahkahalarla karşıladığı teklif sonrası Kerr, Obama’ya ABD’nin 44. başkanı olması nedeniyle 44 numaralı Warriors forması da hediye etti.

        ‘NÜKLEER BİR TAKIM!’

        Başkan Obama da 40 yıl sonra NBA şampiyonluğuna imza atan Warriors’tan övgüyle bahsederek, “Artık oynamasam da hala basketboldan biraz anlıyorum ve bu takımın oyunu şimdiye kadar gördüklerim içinde en iyilerinden biri. Müthiş şutlar,

        müthiş paslaşmalar, sanki nükleer bir takım. Bu aslında hiç adil bir durum değil! Sadece iyi oynamıyorlar, takım olarak

        oynuyorlar ve tüm silindirleri çalıştırdıklarında onları izlemek zevk veriyor” ifadelerini kullandı.

        CURRY'İ TAKLİT ETTİ

        NBA’de geçen sezon MVP seçilen Stephen Curry ile dostluğu bilinen Obama, geçen yıl birlikte golf oynadığı yıldız basketbolcuyu Beyaz Saray’daki kabulde hem övdü hem de eleştirdi.

        Curry’nin geçen yıl final serisinde Wizards karşısındaki sayı sevincini taklit etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Obama, “Curry çok iyi bir şutör. Fakat sanırım Thompson’ın jump shot stili Curry’den daha iyi” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa