Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL "Basımız dik olacak" - Basketbol Haberleri

        Tanjevic, Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu sezon yapacaklarının gelecek yıllar için bir adım olacağını belirterek, ''Mücadele ettiğimiz her kulvarda başımız dik olacak'' dedi.

        Geçen sezon kadroda bulunan Willie Solomon'un NBA'de oynamayı tercih ettiğini vurgulayan Sırp çalıştırıcı, Solomon'un ayrılışının ardından yüksek transfer ücreti olan bir oyuncu yerine, iyi bir aile babası olacak, takımı yönetecek bir oyuncu arayışına girdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

        ''İyi bir aile babası olan Marques Green'i aldık. Onun birinci görevi, diğer oyuncularımızın basketbollarına olumlu katkı sağlamak ve yetenekli genç oyuncularımızın daha ileriye gidebilmelerine zemin hazırlamak. Kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Sahada bütçeler değil, yetenekler ve kapasiteler konuşur. Transferde izlediğimiz bu teknik politikayı önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Hepimiz gelecek sene kadromuzda kimlerin olacağını bugünden biliyoruz. Seneye daha da güçleneceğiz ve hiç transfer yapmayacağız.''

        Tanjevic, yeni transferlerden Gordon Giricek'in sadece kariyeri ile değil, kişiliğiyle de örnek bir oyuncu olduğunu belirterek, yetenekleri ve tecrübesiyle takıma ivme kazandıracağını kaydetti.

        Beko Basketbol Ligi'nin yeni sezonda daha güçlü bir lig olacağını savunan Bogdan Tanjevic, ligde takımların kadrolarını güçlendirdirdiğini, 5 yabancı oyuncunun olmasının da ligin kalitesini arttıracağını ifade etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa