Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Panathinaikos'la 2 maç! - Basketbol Haberleri

        Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile biri İstanbul'da diğeri Atina'da olmak üzere iki hazırlık maçı yapacak lacivert-beyazlılar, Türkiye Kupası öncesi son ciddi sınavını verecek.

        Efes Pilsen, Panathinaikos ile ilk hazırlık karşılaşmasını 2 Ekim Perşembe saat 21.00'de Atina'da, ikinci maçını ise 4 Ekim Cumartesi günü Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 18.00'de yapacak.

        Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Panathinaikos maçları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası öncesinde son ciddi sınavlarını Yunanistan'ın güçlü ekibi Panathinaikos'a karşı vereceklerini belirterek, ''Yeni oyuncuların takıma tam adapte olabilmeleri için elimizden geldiği kadar çok sayıda hazırlık maçı oynamaya çalıştık. Gerek İtalya'da katıldığımız kamplar gerekse Bandırma ve Ankara'da katıldığımız turnuvalar sonuçtan ziyade takım olmak yolunda bizlere çok faydalı oldu. Sezonun başlamasından hemen önce Avrupa Ligi'nin güçlü takımlarından Panathinaikos ile yapacağımız hazırlık karşılaşmalarında oyuncularımızın son durumlarını göreceğiz. Tüm basketbolseverleri cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaya bekliyoruz'' diye konuştu. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa