Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Rio Olimpiyatları Japon cimnastikçi Kohei Uchimura'ya pokemon şoku - 2016 Rio Olimpiyatları Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Japonya’nın Rio 2016’daki en büyük madalya umutlarından 27 yaşındaki ünlü jimnastikçi Kohei Uchimura, bu aralar olimpiyatlardan çok popüler mobil oyun Pokemon GO’ya odaklanmış durumda...

        Olimpiyat kafilesi içerisinde antrenmaların dışında kalan zamanının büyük bölümünü bu oyuna ayıran Japon sporcu, bu tutkusu nedeniyle maddi olarak ağır bir fatura ile karşılaştı.

        Abonesi olduğu GSM şirketi tarafından 5 bin dolarlık fatura ile karşı karşıya kalan Kohei Uchimura, bu nedenle büyük bir şok yaşadı. Öte yandan GSM şirketi, sporcunun faturasını günlük 30 dolar üzerinden revize etti.

        JAPON MEDYASININ GÜVENİ TAM

        Japon basını ise ülkenin olimpiyatlarda çok şey beklediği Uchimura’nın Rio’ya hazır olduğunu belirterek, “Belki Pokemon yakalayamadı ancak altın madalyayı yakalayacaktır” yorumunu yaptı.

        Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan sporcunun takım arkadaşı Kenzo Shirai ise sporcunun sürekli bu oyunu oynadığını belirterek, “Takım yemeğinde ölü gibi gözüküyordu” ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa