Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı İşte sosyete ve iş dünyasının ayrılsa da beraber kalan isimleri
        • 1

          HT Kulüp’te yer alan habere göre, sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri, yıllar önce boşandıkları eşleriyle hâlâ görüşüyorlar. Ne kadar tatsızlık yaşanırsa yaşansın, yaşananların üzerine bir sünger çeken ünlü isimler, çocukları için zaman zaman bir araya geliyor. Çocuklarının doğum günü, nişan, evlilik gibi özel günlerinde boşandığı eşleriyle bir araya gelen sosyete ve iş dünyasının temsilcileri, eski eşleriyle dost olabilmeyi başardılar. İşte size yıllar önce boşanmalarına rağmen çocuklarının hatrına hâlâ görüşenler...

        • 2

          Suzan Şen - Nedim Keçeli

          Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsanevi başkanlarından Ali Şen’in kızı Suzan Şen, Nedim Keçeli ile 9 yıl evli kaldı. 2003 yılında evlilikleri biten ikili, şimdi iki iyi dost. Şen ile Keçeli’nin Melisa adında bir kızları var.

        • 3

          Alara Koçibey - Cem Uzan

          Fransa’da kaçak olarak yaşayan işadamı Cem Uzan ile Alara Koçibey, bir buçuk yıl süren boşanma davalarının ardından 2011’de yollarını ayırdı. Paris’te firari hayat yaşayan Cem Uzan’la görüşen Alara Koçibey, sık sık çocukları Yasemin Paris ve Renç Emre’yi Paris’e babalarının yanına götürüyor.

        • 4

          Ahu Kerimoğlu - Ünal Aysal

          HT Kulüp’e verdiği bir röportajda “Bayramlarda eski eşimin elini öperim’’ diyen Ahu Aysal, eski eşi Ünal Aysal’la hayatının her alanında bir arada. En iyi dostunun eski eşi Ünal Aysal olduğunu söyleyen Ahu Hanım, Ünal Aysal’la üniversitede okurken evlenmiş.

        • 5

          Bilgün Sazak - Cem Boyner

          Boşansalar da hâlâ görüşen Cem Boyner ile Bilgün Sazak’ın 1992’de evlilikleri sona erdi. İkiz kızları Elif ve Ayşe Boyner sayesinde birbirlerinden kopmayan Sazak ve Boyner kötü günde birbirlerinin yanındalar.

        • 6

          Sedef Zaim - Fikret Orman

          2012’de boşanan Sedef Zaim ile Fikret Orman, kızları Aslıgül ve Nazlı sayesinde birbirlerinden hiç kopmadı. Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında bile beraber olan eski eşler, en son Fikret Orman’ın doğum gününü birlikte kutladı.

        • 7

          Güliz Onursal - Nurettin Hasman

          1998 yılında boşanan Güliz Onursal ile Nurettin Hasman, yıllara dayanan dostluklarını devam ettiriyor. Kızları Merve ve Mina için dostluklarını sürdüren ikili, boşanan ama hâlâ görüşen çiftlere en iyi örnek.

        • 8

          Bettina Machler - Cem Hakko

          Çocukları Katia, Pia ve Can Hakko’nun annesi Bettina Machler’den 2006’da boşanan Cem Hakko,
          Bettina Hanım’la zaman zaman bir araya geliyor. En son kızları Pia Yeşil’in düğününe katılan eski eşler, dostluklarını devam ettiriyor.

        • 9

          Sevil Sabancı - Eran Tapan

          Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı ile Eran Tapan’ın evliliği yıllar önce bitti. 1994’te yollarını ayıran ikili, kızları Melisa Tapan’ın her özel gününde bir araya geliyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa