Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Kahreden fotoğraf! 1 top 3 kardeş! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Sancaktepe'de, Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi 75 numara yakınlarında oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin 2 Ekim'de akşam saatlerinde kaybolması üzerine polis ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

        BİR ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNİ GÖRDÜ

        AA'da yer alan habere göre arama çalışmaları sürerken, dün sabaha karşı Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak'taki bir inşaatın görevlisi, inşaatın yağmur suyuyla dolu temelinde çocuk cesedi görünce durumu polise bildirmiş, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

        3 KARDEŞİN CESEDİ ÇIKARTILDI

        Gelen itfaiye ekiplerince yağmur suyunun tahliye edilmesi sonrası 3 çocuğun cesedi, ekiplerce buradan çıkarılmıştı. Yapılan incelemede cesetlerin, önceki gün kaybolan 3 kardeşe ait olduğu anlaşılmıştı.

        CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

        Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak'taki cemevi inşaatının yağmur suyuyla dolu temelinde gece saatlerinde cansız bedenleri bulunan Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşler için Sancaktepe Saruhan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

        3 KARDEŞ TOPRAĞA VERİLDİ

        Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ile çok sayıda kişi, baba Ayvaz Sağın'a taziye dileğinde bulundu. Sağın kardeşlerin cenazeleri, burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        TOPA ULAŞMAK İSTERKEN SUYA DÜŞTÜLER İDDİASI

        DHA'da yer alan habere göre 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın'ın şantiye alanındaki topa ulaşmak isterken suya düşerek boğuldukları öne sürüldü. Baba Ayvaz Sağın da yaptığı açıklamada suyun üzerindeki topu almaya çalışan çocuklarının tek tek gölete düştüğünü söyledi.

        Öte yandan çocuklardan birinin suyun kenarında yürürken ayağının kayıp düştüğü, diğerlerinin de onu kurtarmaya çalışırken boğuldukları ileri sürüldü.

        TOPUN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

        Bu arada su içindeki topun fotoğrafı da ortaya çıktı. Topun çocuklara mı yoksa başkasına mı ait olup olmadığı ise henüz tespit edilemedi.

        "ADLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR"

        İstanbul Valisi Davut Gül, Sancaktepe'de hayatını kaybeden 3 çocuğun ailesini evinde ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti. Vali Gül'ün ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Üç evladımızın acısının ardından ne söylesek boş... Evlatlarımızın acısını paylaşmak için ailemizin yanındayız. Rabbim acılarını hafifletsin. Onları evlatlarıyla cennetinde buluştursun. Adli soruşturma devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

         İstanbul'da 3 çocuğun nasıl öldüğü ortaya çıktı!
        İstanbul'da 3 çocuğun nasıl öldüğü ortaya çıktı! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa